23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • H Oμόνοια θέλει να αλλάξει πρόσωπο εκτός έδρας…Το πιθανό πλάνο του Λένον

H Oμόνοια θέλει να αλλάξει πρόσωπο εκτός έδρας…Το πιθανό πλάνο του Λένον

By on 1 Οκτωβρίου, 2022 0 664 Views

Όταν θέτεις κάποια όρια, υπάρχουν απαιτήσεις. Έτσι το μόνο που θέλω να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να αντιγράψουμε τη φόρμα που έχουμε στην έδρα μας και στους εκτός έδρας αγώνες» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νιλ Λένον στις καθιερωμένες του δηλώσεις στο κανάλι της Ομόνοιας πριν από ένα παιχνίδι και συγκεκριμένα πριν από τον εκτός έδρας αγώνα με τη Δόξα.

Ο τεχνικός της Ομόνοιας βλέπει ότι η ομάδα του έχει από τη μία το απόλυτο στην έδρα της, όμως από την άλλη έχει δεχθεί και δύο ήττες σε ισάριθμους εκτός έδρας αγώνες και αυτό θέλει να σταματήσει.

Στην τρίτη«έξοδο» του «τριφυλλιού», μοναδικό ζητούμενο είναι το πρώτο «διπλό» στο φετινό πρωτάθλημα έτσι ώστε να μην χάσει άλλο έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Όσον αφορά το πλάνο του Λένον, ο Φαμπιάνο αναμένεται να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια, οι Μάθιους και Λέζιακς θα είναι στα δύο άκρα της άμυνας και ο Μίλετιτς με τον Λανγκ ή τον Παναγιώτου ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στον άξονα αναμένεται να βρίσκονται οι Χαραλάμπους και Ντίσκερουντ, σ’ ελεύθερο ρόλο ένας εκ των Μπέζους και Παπουλή, στα άκρα της επίθεσης οι Μπρούνο και Λοΐζου και στην κορυφή ο Ανσαριφάρντ.