19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Όλοι παρόντες στην Ανόρθωση.Με αλλαγές και στόχο το τρίτο διπλό

Όλοι παρόντες στην Ανόρθωση.Με αλλαγές και στόχο το τρίτο διπλό

By on 1 Οκτωβρίου, 2022 0 947 Views

Για το «τρία στα τρία» εκτός έδρας τη φετινή σεζόν και να τερματίσει το αρνητικό σερί από την ΑΕΚ, την οποία δεν έχει νικήσει εδώ και εφτά συνεχόμενα ματς, πάει η Ανόρθωση στην «Αρένα» για το αποψινό ντέρμπι (20:00, Primetel).
Το παράδοξο είναι πως η «κυρία» έχει νικήσει φέτος μόνο εκτός έδρας (Ολυμπιακό και Κασρμιώτισσα) και θα επιδιώξει να… τριτώσει το καλό γι’ αυτήν. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, με τον Ντάρκο Μίλανιτς να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του και να προχωρεί σε μερικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα.
Στο τέρμα θα βρίσκεται ο Λόρια, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν δύο εκ των Μπαϊσίνιο, Κορρέα και Χαρογιάν. Δεδομένα οι ακραίοι μπακ θα είναι οι Κορέια και Αμπαρτζουμιάν.
Στη μεσαία γραμμή θα πάρουν θέση οι Αρτυματάς και Σαμπό. Είναι πολύ πιθανόν να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ενδεκάδα ο Γουαρίς, όπως και ο Ράντονιτς στην κορυφή.
Σε μία τέτοια περίπτωση, θα μετακινηθεί στο δεξί άκρο ο Νινγκά και θα παραμείνει στο αριστερό ο Ουάρντα. Αν ωστόσο διατηρηθεί ο Νινγκά στην κορυφή, τότε στο δεξί άκρο της επίθεσης θα πάρει θέση ο Εμπραλίτζε.