20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024

Το πλάνο νίκης της ΑΕΚ στο ντέρμπι

By on 1 Οκτωβρίου, 2022 0 1016 Views

Σίγουρα θα έχει κάποιες αλλαγές η ενδεκάδα της ΑΕΚ στο σημερινό ντέρμπι με την Ανόρθωση (20:00, Primetel) σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης».
Δεδομένα θα βρίσκεται στο τέρμα ο Πίριτς, με τους Μιλίτσεβιτς και Τόμοβιτς να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ο Ροσάλες θα επιστρέψει στο δεξί άκρο, με τον Άνχελ Γκαρσία να παραμένει στο αριστερό.
Στη μεσαία γραμμή αναμένεται να αγωνιστούν οι Λουΐς Γκουστάβο και Σανχούρχο. Στα άκρα της επίθεσης δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα πάρουν θέση οι Γκιούρτσο και Φαράζ, με τον Τρισκόφσκι να έχει ελεύθερο ρόλο πίσω από τον φορ κορυφής που θα είναι ο Ολατούντζι ή ο Ράφα Λόπες. Θέση διεκδικεί, με λιγότερες πιθανότητες, ο Άλτμαν.
Στην ΑΕΚ περιμένουν πάνω από τέσσερεις χιλιάδες κόσμο στο αποψινό ντέρμπι. Θυμίζουμε ότι δεν πρόκειται να ανοίξουν ταμεία στο γήπεδο.

Στόχος φυσικά η νίκη όχο μόνο για να συνεχιστεί η θετική παράδοση με την σημερινή αντίπαλο της αλλά για να αρχίσει την αντεπίθεση της στο πρωτάθλημα όπου ήδη χάθηκαν αρκετοί βαθμοί.