19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024

Εκτός ο Μορέιρα,έτοιμος ο Σαρφό,καλά νέα για Ντβάλι

By on 30 Σεπτεμβρίου, 2022 0 2607 Views

Χωρίς τον Ραφαέλ Μορέιρα θα παραταχθεί το ΑΠΟΕΛ στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΛ, καθώς ακόμα δεν μπόρεσε να προπονηθεί σε φουλ ρυθμό.

Ο νεαρός επιθετικός ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, είναι πολύ καλύτερα και κοντά στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, αλλά ακόμα και να μπορέσει να μπει με την ομάδα μέχρι αύριο που ολοκληρώνεται η προετοιμασία θεωρείται αδύνατον να αγωνιστεί ή ακόμα και να συμπεριληφθεί στην αποστολή. Τη θέση του στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Δώνης, Ντονγκαλά και Μπλουμ.

Καλά είναι τα νέα για τον Λάσα Ντβάλι, καθώς κατάφερε όλη τη βδομάδα να προπονηθεί κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα και τίθεται στη διάθεση του Σωφρόνη Αυγουστή. Δεν αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού, καθώς ήταν εκτός από τις 28 Αυγούστου και θα θέλει κάποιο χρόνο για να μπορέσει να βρεθεί στην καλή του κατάσταση.

Την πόρτα της ενδεκάδας χτυπά και ο Σαρφό, ο οποίος προσπάθησε να αξιοποιήσει το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος για να βρεθεί ξανά στην καλή του κατάσταση και να αποτελέσει μια ποιοτική επιλογή στο πλάνο του προπονητή του.