19 Μαρτίου, 2024
  • 19 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Φεύγουν απο τον ΣΔΚ πολλοί διαιτητές.Η ανακοίνωση που δίχασε και άναψε φωτιές

Φεύγουν απο τον ΣΔΚ πολλοί διαιτητές.Η ανακοίνωση που δίχασε και άναψε φωτιές

By on 26 Σεπτεμβρίου, 2022 0 1745 Views

Μεγάλος προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου, καθώς μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας περίπου υπέβαλαν παραίτηση αρκετοί διαιτητές αλλά και παλαιότεροι που είναι παρατηρητές ή έχουν θέση σε κάποιες επιτροπές. Αρκετοί που φεύωουν από τον σύνδεσμο είναι στον κατάλογο των διαιτητών της Α’ Κατηγορίας και Β ‘κατηγορίας αλλά ασφαλώς δεν θα σταματήσουν να διαιτητεύουν.

Ο λόγοι που οδήγησαν τους διαιτητές σε αυτή την απόφαση είναι πολλοί, μεταξύ των οποίων τα αποτελέσματα των τελευταίων χρονικά εκλογών, η πρόσφατη ανακοίνωση του Συνδέσμου ενόχλησε πολλούς αφού ήταν μια διχαστική ανακοίνωση σε στυλ …ομάδας και οχι συνδέσμου που εκπροσωπεί όλους τους διαιτητές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι παραιτήθηκαν οι Χρυσοβαλάντης Θεουλή, Ροβέρτος Κώστα, Μάριος Δημητριάδης, Μάριος Καλογήρου, Δημήτρης Κουμή, Κωνσταντίνος Φωτίου, Ανδρέας Αργυρού, Νίκος Εγγλέζου, Ιωάννης Λαζάρου και Μάριος Στυλιανού, ενώ ανάμεσα στις παραιτήσεις είναι και αυτή του μέλους της Επιτροπής Διαιτησίας Γιώργου Νικολάου και του Π.Γερασίμου.

Ήδη και άλλοι εν ενεργεία διαιτητές διαφόρων κατηγοριών, παρατηρητές και μέλη του Συνδέσμου έχουν εκφράσει την πρόθεση τους να αποχωρήσουν και εξελίξεις αναμένονται τις αμέσως επόμενες ημέρες.