16 Απριλίου, 2024
  • 16 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΘΝΙΚΗ
  • ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ:Η ομάδα είναι έτοιμη και ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά

ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ:Η ομάδα είναι έτοιμη και ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά

By on 26 Σεπτεμβρίου, 2022 0 557 Views

Τιμούρ Κετσπάγια και Πιέρος Σωτηρίου, μιλώντας σε συνέντευξη τύπου για τον αγώνα της Εθνικής μας με το Κόσοβο, εξέφρασαν την αισιοδοξία για το θετικό αποτέλεσμα που θα επιτρέψει στην ομάδα μας να αποφύγει την τελευταία θέση του ομίλου. 

Τιμούρ Κετσπάγια: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Μετά τη νίκη μας επί της Ελλάδας, θέλουμε να δώσουμε συνέχεια και να δημιουργήσουμε ένα νικηφόρο σερί. Ο στόχος μας είναι να αποφύγουμε τα μπαράζ και για να το πετύχουμε, πρέπει να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα απέναντι στο Κόσοβο. Η ομάδα είναι έτοιμη και ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά. Από την στιγμή που νικήσαμε την Ελλάδα, την καλύτερη ομάδα του ομίλου, μπορούμε να κάνουμε το ίδιο και μέσα στο Κόσοβο. Δεν θα είναι εύκολο γιατί είναι μια πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, όμως, καλή ομάδα και καλούς ποδοσφαιριστές έχουμε και εμείς. Όπως είναι η κατάσταση στον όμιλο, μπορούμε να τερματίσουμε από δεύτεροι ως τέταρτοι. Θεωρώ πως δεν μας αξίζει να τερματίσουμε στην τελευταία θέση».

Πιέρος Σωτηρίου: “Η νίκη μας επί της Ελλάδας μας δίνει επιπλέον κίνητρα για τον αγώνα με το Κόσοβο. Πιστεύω στους συμποδοσφαιριστές μου, πιστεύω στην τεχνική ηγεσία, πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Έχουμε καλή ομάδα και θέλουμε να αποφύγουμε την τελευταία θέση. Αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος. Πρέπει να παρουσιαστούμε με την ίδια συγκέντρωση και τον ίδιο ζήλο όπως στον αγώνα με την Ελλάδα”.