19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Αργεντινή – Ονδούρα 3-0: Εύκολη νίκη με Μέσι για την «αλμπισελέστε»

Αργεντινή – Ονδούρα 3-0: Εύκολη νίκη με Μέσι για την «αλμπισελέστε»

By on 24 Σεπτεμβρίου, 2022 0 373 Views

Η Αργεντινή επικράτησε με 3-0 της Ονδούρας στο πρώτο από τα δύο φιλικά παιχνίδια που θα δώσει σ’ αυτό το διάλειμμα των εθνικών ομάδων.

Η «αλμπισελέστε» που μοντάρεται ενόψει και του Μουντιάλ του Κατάρ τον Νοέμβριο δεν συνάντησε καμία δυσκολία απέναντι στην μικρή χώρα της κεντρικής Αμερικής. Η Αργεντινή άνοιξε το σκορ με τον Λαουτάρο Μαρτίνες στο 16ο λεπτό και διπλασίασε τα τέρματά της πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λιονέλ Μέσι, που κέρδισε ο Λο Σέλσο. Χαρακτηριστικό της κυριαρχίας της χώρα του… τάνγκο στο πρώτο μέρος ήταν πως είχε 74% κατοχή και δεν δέχθηκε ούτε μία φάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο επήλθε η χαλάρωση από το σκορ ασφαλείας που είχε η «αλμπισελέστε», αλλά και τις πολλές αλλαγές, που χάλασαν τον ρυθμό του αγώνα. Παρ’ όλα αυτά, η Αργεντινή βρήκε κι ένα τρίτο τέρμα, όταν ο Λιονέλ Μέσι έφυγε απέναντι στον Λόπες Φερνάντες και τον νίκησε με υπέροχη λόμπα διαμορφώντας το τελικό 3-0 και πετυχαίνοντας και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Ενδεκάδες:

Αργεντινή (πρ. Λιονέλ Σκαλόνι): Ρούλι, Πετσέλα (65′ Πέρες), Μαρτίνες, Μολίνα, Ταγκλιαφίκο, Ντε Πολ (72′ Μακ Άλιστερ), Παρέδες (64′ Φερνάντες), Λο Σέλσο (72′ Κορέα), Μέσι, Πάπου Γκόμες (54′ Αλμάδα), Μαρτίνες (46′ Άλβαρες)

Ονδούρα (πρ. Ντιέγκο Μαρτίν Βάσκες): Λόπες Φερνάντες, Μελέντες, Μαλντονάδο, Σάντος, Έλβιρ Κάσκο (82′ Φ. Φλόρες), Αριάγκα (76′ Μεχία), Ντ. Φλόρες, Καστεγιάνος (76′ Ροσάλες), Ναγιάρ (62′ Σολάνο), Ρίβας (46′ Πάλμα), Κιότο (82′ Ροσές)