18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΟΑ:Δεν είναι εύκολο, αλλά δεν είναι και αδύνατο.Υπό μελέτη τα αιτήματα Πάφου και Ομόνοιας

ΚΟΑ:Δεν είναι εύκολο, αλλά δεν είναι και αδύνατο.Υπό μελέτη τα αιτήματα Πάφου και Ομόνοιας

By on 20 Σεπτεμβρίου, 2022 0 1450 Views

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, ήταν καλεσμένος στον Super Sport FM 104,και απάντησε σε ερωτήματα για τα αιτήματα της Ομόνοιας και της Πάφου για το Μακάρειο και το Στέλιος Κυριακίδης:

Αναλυτικά:

Για την επιστολή της Ομόνοιας για το Μακάρειο: «Βγήκε έξω ότι έχουμε εγκρίνει το αίτημα της Πάφου για την παραχώρηση του “Στέλιου Κυριακίδης”, όμως ο ΚΟΑ δεν έχει πάρει καμία απόφαση για το γήπεδο της Πάφου. Αυτά που γράφτηκαν, δεν έχουν καμία υπόσταση. Όλα είναι υπό μελέτη και η επιστολή της Ομόνοιας θα τεθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο σήμερα».

Ποιοι είναι αυτοί οι όροι; «Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι η Πάφος ζήτησε το “Στέλιος Κυριακίδης” και έχει θέσει ένα μεγάλο αριθμό όρων, που είναι υπό μελέτη. Δεν μπορούμε να μπούμε σε λεπτομέρειες. Όταν θα είμαστε έτοιμοι θα ενημερώσουμε. Θα κάνουμε συνάντηση την ερχόμενη εβδομάδα πιθανότατα, με Πάφο και με Ομόνοια για να μελετήσουμε περαιτέρω τα αιτήματά τους για να πάρουμε την απόφασή μας».

Αν έχει θέσει δικούς της όρους η Πάφος: «Έχει θέσει και δικούς της όρους η Πάφος. Θα τους συζητήσουμε για να ξέρουμε πως προχωρούμε. Να μην ξεχνάμε πως αυτά τα δύο γήπεδα που είναι στη δικαιοδοσία του Οργανισμού, ανήκουν στην πολιτεία. Είναι δημόσια περιουσία και θα πρέπει να ισχύουν όλες οι προϋποθέσεις. Δεν είναι εύκολο, αλλά δεν είναι και αδύνατο. Όλα θα μελετηθούν».

Αν είναι ευκαιρία για κάποια γήπεδα να υπάρξει συνεργασία με ιδιώτες: «Εμείς δεν έχουμε ταμπού να συνεργαστούμε με ιδιώτες. Αντιθέτως, όπου υπάρχει συνεργασία δημόσιου με ιδιωτικό τομέα, συνήθως γίνονται θαύματα. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να κάνουμε συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα, αν είναι για το καλό όλων».

Αν θα έχουμε σύντομα εξέλιξη: «Θα ενημερωθούν σήμερα οι συνάδελφοι στο ΔΣ και θα πάρουμε τις αποφάσεις μας. Θα συναντηθούμε με Πάφο και με Ομόνοια για να δούμε πως προχωρούν».

Ο κος Μιχαηλίδης ρωτήθηκε και για το γήπεδο της Λεμεσού και για τον ΚΟΑ, όμως απάντησε πως θα τοποθετηθεί σε κάποια άλλη στιγμή.