Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Πουρσαϊτίδης:Είμαστε σε καλό δρόμο αλλά είναι πολύ νωρίς

18 Σεπτεμβρίου, 2022
1104 Views
0 Comments
Πουρσαϊτίδης:Είμαστε σε καλό δρόμο αλλά είναι πολύ νωρίς

Διαβάστε τι δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Σάββας Πουρσαϊτίδης.

”Συγχαρητήρια στον κόσμο μας και στον κόσμο του Απόλλωνα για την ωραία ατμόσφαιρα που έφτιαξαν. Ειδικότερα στους οπαδούς μας που από τα πρώτα παιχνίδια είναι συνέχεια κοντά μας εντός και εκτός έδρας. Νιώθω πολύ τυχερός που τους έχω και ελπίζω να τους δω στα επόμενα παιχνίδια. 

Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι όταν παίζεις με τον πρωταθλητή και που παίζει σε ευρωπαϊκό όμιλο ξέρεις ότι πρέπει να πιάσεις μια πάρα πολύ καλή απόδοση για να έχεις τύχη. Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε αλλά σκοράραμε κόντρα στην ροή του παιχνιδιού. Υποφέραμε από τον Απόλλωνα και ουσιαστικά δεν απειλήσαμε ιδιαίτερα. Στο ημίχρονο είπαμε με τα παιδιά είπαμε ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το παίξουμε, να πιέσουμε κι ας χάσουμε. Ομάδες σαν τον Απόλλωνα έχουν πολλή ποιότητα και θα δεχόμασταν το γκολ αργά ή γρήγορα. Θεωρώ ότι γενικά στο β’ ημίχρονο είχαμε μια πάρα πολύ καλή εικόνα, κρατήσαμε μπάλα και είχαμε τις δικές μας ευκαιρίες. Στο τέλος της ημέρας πήραμε ένα βαθμό που μας αφήνει ικανοποιημένους έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι μένοντας με δέκα παίχτες. Συνεχίσουμε και συγχαρητήρια στα παιδιά. Είμαστε σε καλό δρόμο αλλά είναι πολύ νωρίς για θριαμβολογούμε ότι καταφέραμε διαφορετικά πράγματα”. 

Comments are closed.