23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Super League: Στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός για το “5X5” κόντρα στον ΠΑΣ, δοκιμασία για ΑΕΚ στο Αγρίνιο

Super League: Στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός για το “5X5” κόντρα στον ΠΑΣ, δοκιμασία για ΑΕΚ στο Αγρίνιο

By on 17 Σεπτεμβρίου, 2022 0 413 Views

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει το Σάββατο (17/9) η αυλαία για την 5η αγωνιστική της Super League, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον ΠΑΣ στη Λεωφόρο με στόχο το “πέντε στα πέντε”, την ΑΕΚ να φιλοξενείται από τον Παναιτωλικό και τον Ατρόμητο να αντιμετωπίζει τη Λαμία στο Περιστέρι.

Την αυλαία του προγράμματος θα ανοίξει στις 20:00 το εκτός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, με την Ένωση να ψάχνει την επιστροφή στις νίκες, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό την περασμένη αγωνιστική, προκειμένου να μη μεγαλώσει η διαφορά από τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν υπολογίζει στον Γενς Γιόνσον, ο οποίος δεν πρόλαβε τελικά να μπει στην αποστολή. Αντίθετα, στην αποστολή μπήκε κανονικά Σέρχιο Αραούχο, ενώ εκτός έμειναν επίσης, οι Τσούμπερ, Σιντιμπέ και Μαχαίρας.

Την ίδια ώρα, ο Ατρόμητος υποδέχεται τη Λαμία, με τους Περιστεριώτες να προέρχονται από το διπλό στη Νίκαια απέναντι στον Ιωνικό. Από την άλλη, μετράει δύο ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα της ημέρας θα κλείσει το Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο, σ’ ένα σημαντικό ματς που στόχος των Πράσινων είναι να διευρύνουν το αήττητο σερί τους και να κάνουν το “πέντε στα πέντε”.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι πάνοπλη, με το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Σέρβος τεχνικός να είναι ο Κώτσιρας. Στην αποστολή μπήκε ο Ιωαννίδης, που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του από αιμάτωμα στην γάμπα, ενώ επέστρεψε ο Χουάνκαρ, ο οποίος άφησε πίσω του τα προβλήματα που τον κράτησαν εκτός, το προηγούμενο διάστημα.

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου

20:00 Super League: Παναιτωλικός – ΑΕΚ / COSMOTE Sport 2

20:00 Super League: Ατρόμητος – Λαμία / NOVA Sports 2

21:30 Super League: Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα / COSMOTE Sport 1