29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Οπαδοί της Νταντί Γιουνάιτεντ διέκοψαν την ενός λεπτού σιγή για την Ελισάβετ με χυδαίο σύνθημα(βίντεο)

Οπαδοί της Νταντί Γιουνάιτεντ διέκοψαν την ενός λεπτού σιγή για την Ελισάβετ με χυδαίο σύνθημα(βίντεο)

By on 17 Σεπτεμβρίου, 2022 0 1599 Views


Η ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της βασίλισσας Ελισάβετ τηρήθηκε απόλυτα από τους φίλους της Ρέιντζερς στο πλαίσιο του αγώνα της με την Νταντί Γιουνάιτεντ στο “Άιμπροξ”, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους οπαδούς που προκάλεσαν αλγεινή εντύπωση με προσβλητικό σύνθημα.

Η Ρέιντζερς επιβλήθηκε με 2-1 της Νταντί Γιουνάιτεντ το απόγευμα του Σαββάτου (17/09) για την 7η αγωνιστική  και διατηρήθηκε στο -2 από την πρωτοπόρο Σέλτικ (ματς λιγότερο οι κέλτες), ωστόσο το γεγονός που συγκέντρωσε πάνω του τα περισσότερα φώτα της δημοσιότητας έλαβε λίγο πριν από την σέντρα.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της ενός λεπτού σιγής για το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, με το 99% των οπαδών που ήταν στις εξέδρες του “Άιμπροξ” να την τηρούν ευλαβικά αλλά οπαδούς της φιλοξενούμενους Νταντί Γιουνάιτεντ να μην δείχνουν τον παραμικρό σεβασμό.

“Lizzie’s in a box” (“Η Λίζι είναι στο φέρετρο”) ήταν το σύνθημα το οποίο φώναξαν για να σπάσουν τη σιγή, με τους οπαδούς της Ρέιντζερς από την πλευρά τους, που είχαν δείξει το σεβασμό τους προς την Βασίλισσα να αντιδρούν.

Αρχικά ξέσπασαν σε έντονες αποδοκιμασίες προς τους οπαδούς των φιλοξενουμένων που δεν έδειξαν σεβασμό στη μνήμη της Ελισάβετ ενώ κατόπιν τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο, σε ένδειξη ενότητας και ομοψυχίας.