19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ 0-3: Περίπατος των Γερμανών στο Καραϊσκάκης

Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ 0-3: Περίπατος των Γερμανών στο Καραϊσκάκης

By on 15 Σεπτεμβρίου, 2022 0 388 Views
Ο Ουί-Τζο στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ

Κακή βραδιά για τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης, καθώς οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν 3-0 από τη Φράιμπουργκ στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Άνοιξε το σκορ ο Χέφλερ (5′), δύο γκολ από τον Γκρέγκοριτς (25′, 52′).

Χωρίς βαθμό οι Πειραιώτες, το 2/2 έκανε η γερμανική ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή. Στην επόμενη αγωνιστική στις 6 Οκτωβρίου οι Πειραιώτες φιλοξενούν την Κάραμπαγκ, ενώ η Φράιμπουγκ υποδέχεται τη Ναντ. Αμφότερα τα παιχνίδια θα γίνουν στις 22:00.

Οι φιλοξενούμενοι από νωρίς έδειξαν τα… δόντιά τους και φρόντισαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 5ο λεπτό. Ο Γκρίφο εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, ο Χέφλερ πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι ολομόναχος και σκόραρε. Η Φράιμπουργκ συνέχιζε να έχει τον πρώτο λόγο.

Οι Γερμανοί πατούσαν εύκολα στην περιοχή του Ολυμπιακού, με τους ερυθρόλευκους να μην βρίσκουν τον τρόπο να αντιδράσουν. Στο 25ο λεπτό έγινε το 2-0 για την Φράιμπουργκ. Ο Κέρεχ από τα αριστερά τροφοδότησε τον Γκρέγκοριτς ανάμεσα στον Μπα και τον Σισέ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 39′ χάθηκε η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με τον Ουί-Τζο Χουάνγκ.

Η Φράιμπουργκ μπήκε καλά και στο δεύτερο μέρος και απείλησε πρώτα στο 47ο λεπτό με τον Έγκεσταϊν. Στο 52′ οι Γερμανοί πέτυχαν το 3-0. Έπειτα από γέμισμα στην περιοχή, ο Γκίντερ από τα αριστερά γύρισε την μπάλα με το κεφάλι. Στην άλλη πλευρά της περιοχής περίμενε ο Γκρέγκοριτς, ο οποίος σκόραρε.

Μετά και το 3-0 ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Οι ερυθρόλευκοι είχαν μία κεφαλιά με τον Αραμπί στο 72ο λεπτό, με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ. Το παιχνίδι ήταν πλέον διαδικαστικού χαρακτήρα, με το σκορ να μην αλλάζει έως το τελευταίο σφύριγμα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Μπα, Σισέ, Ρέτσος (46′ Κούντε), Βρσάλικο (71′ Άβιλα), Εμβιλά, Μπουχαλάκης (46′ Ρέαμπτσουκ), Μπόουλερ (63′ Αραμπί), Μπιέλ, Μασούρας (63′ Ροντρίγκες), Ουί-Τζο.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Φλέκεν, Λίενχαρτ, Γκίντερ, Γκούντερ, Σιλντιγιά (78′ Κίμπλερ), Χέφλερ, Έγεκσταϊν, Ντοάν (69′ Πέτερσεν), Γκρίφο (79′ Καϊτέλ), Κέρεχ (63′ Γιονγκ), Γκρέγκοριτς (62′ Σάντε).

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:

  • Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ 0-3 (5′ Χέφλερ, 25′ 52′ Γκρέγκοριτς)
  • Καραμπάγκ – Ναντ 3-0 (60′ Οβούσου, 65′ Τζουμπίρ, 72′ Γιάνκοβιτς)