29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

Η Καρμιώτισσα προσγείωσε τον Άρη(1-2)

By on 15 Σεπτεμβρίου, 2022 0 12252 Views

Σπουδαίο διπλό πήρε η Καρμιώτισσα επί του Άρη με 2-1 στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”, παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της τέταρτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η ομάδα των Πολεμιδιών που άρχισε με αλλαγές στην αρχική 11αδα της, σόκαρε την ελαφρά ταξιαρχία, πανηγύρισε την πρώτη της επιτυχία στο μαραθώνιο και ταυτόχρονα υποχρέωσε τον αντίπαλο της στην πρώτη ήττα του. Οι Μαλόνε και Ελ Αλουχί υπέγραψαν το μεγάλο διπλό. Ο Κακόριν μείωσε στο τέλος, ενώ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Γιαγκό.

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Μπλοκαρισμένος στο πολύ καλό αμυντικό πλάνο της Καρμιώτισσας ήταν ο Άρης στο πρώτο ημίχρονο. Οι «πορτοκαλί» ευτύχησαν να σκοράρουν νωρίς και ακολούθως να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους. Στο 5ο λεπτό ο Μαλόνε εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Βανά Άλβες και με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ.

Ο Άρης δεν μπορούσε να αντιδράσει και στο 14’ λίγο έλειψε να πετύχει δεύτερο τέρμα η Καρμιώτισσα, όταν ο Ελ Αλουχί έκανε το μακρινό σουτ, η μπάλα κόντραρε και πήγε να ξεγελάσει τον Βανά, ο οποίος έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

Οι φιλοξενούμενοι έδωσαν την μπάλα στους γηπεδούχους και κλείστηκαν καλά στο μισό γήπεδο. Ο Άρης, όμως, αδυνατούσε να αναπτυχθεί ορθόδοξα και η πρώτη του ευκαιρία ήρθε με ατομική ενέργεια του Γκομίς στο 29’, αλλά το σουτ του αποκρούστηκε με τα πόδια από τον Κνόμπλοχ.

Η τελευταία ευκαιρία του ημιχρόνου καταγράφηκε για την ελαφρά ταξιαρχία. Στο 45+’ ο Μουσούντα εκανε το σουτ, αλλά ο Μπεν Σαλάμ έδιωξε πάνω στη γραμμή.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Στην επανάληψη ο Σπιλέφσκι με τρεις αλλαγές επιδίωξε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του. Η Καρμιώτισσα ταμπουρώθηκε και έκλεισε όλους σχεδόν τους διαδρόμους στους ποδοσφαιριστές του Άρη, οι οποίοι κρατούσαν και κυκλοφορούσαν ανούσια την μπάλα.

Στο 76’ διαδραματίστηκε η φάση που έβαλε ουσιαστικά τέλος στο παιχνίδι. Ο Γιαγκό αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα και καπάκι ο Ελ Αλουχί με απευθείας εκτέλεση φάουλε έγραψε το 0-2.

Ο Αρης δεν μπορούσε με 11 ποδοσφαιριστές, επομένως ήταν αδύνατο να αντιδρούσε με 10 και με τη ψυχολογία στα πατώματα. Η αναμενόμενη εξέλιξη επιβεβαιώθηκε παρά το γεγονός ότι στο 94′ ο Κακόριν μείωσε στο 95′ με δυνατό διαγώνιο σουτ και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Οι συνθέσεις

Άρης: Βανά, Πηλέας (46′ Γιαμπλόνσκι), Γκομίς (67′ Σπόλιαριτς), Μπένγκτσον, Γιαγκό, Μαγιαμπέλα (46′ Μπράουν), Στρούτσκι (46′ Κακόριν), Μουσούντα, Μπρόρσον, Σόκε, Μπαμπίκα (80′ Σλόγκαρ)

Στον πάγκο: Χρυσοστόμου, Σωφρονίου, Μεντιούμπ, Καζού, Μπράουν, Σικόρσκι, Σπόλιαριτς, Ντελμίρο, Σλόγκαρ, Κακόριν, Γιαμπλόνσκι.

Καρμιώτισσα: Κνόμπλοχ, Σελούτσκα (46′ Αγγελή), Μαλόνε, Ντουμπιά, Κουλιμπαλί (73′ Ζελάγια), Ελ Αλουχί (79′ Χατζηβασίλης), Χούμποτσαν, Μεντιμόρετς, Οικονομίδης, Μπεν Σαλάμ (91′ Χουσμπάουερ), Ντούρις (91′ Ανδρονίκου).

Στον πάγκο: Λουκόφ, Τάντι, Μαρτίνς, Χριστοφή, Ανδρονίκου, Χουσμπάουερ, Καλτσάς, Χατζηβασίλης, Αγγελή, Νεοφύτου, Ζελάγια.

Κίτρινες: Στρούσκι, Μπράουν / –

Κόκκινη: Γιανγκό(76′)