18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΓΣΟ:Το Τσίρειο δεν έχει κανένα πρόβλημα, πρέπει να μας δώσουν την άδεια

ΓΣΟ:Το Τσίρειο δεν έχει κανένα πρόβλημα, πρέπει να μας δώσουν την άδεια

By on 7 Σεπτεμβρίου, 2022 0 1414 Views

Δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ» με τον Άλκη Μπότσο και τον Ανδρέα Πογιατζή παραχώρησε ο Πρόεδρος του ΓΣΟ, Κυριάκος Τσολάκης.

Δείτε τι είπε για το θέμα με την συναυλία που έγινε και το σχετικό θέμα με τις κερκίδες.

«Εμείς ως ΓΣΟ, είχαμε κάνει ένα συμβόλαιο με την Εταιρεία και στην Εταιρεία θέσαμε ως παράδειγμα την επιστολή της Αρχής Αδειοδότησης με τον χάρτη. Αν δεν το εφάρμοσαν οι διοργανωτές, εμείς τι φταίμε. Δεν ξέρω αν υπάρχει παρανομία, εμείς τους δώσαμε τις προδιαγραφές με τους χάρτες και τις λεπτομέρειες για το 50% χωρητικότητας στο άνω διάζωμα. Θα μιλήσουμε με τον δικηγόρο τους».

«Υπάρχει ασφάλεια και αποδείχθηκε με τους τρεις τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος του Απόλλωνα όπου το γήπεδο ήταν γεμάτο, πληρώσαμε ένα σεβαστό ποσό για έλεγχο και η Αρχή Αδειών είπε θα το δούμε σε μεταγενέστερο στάδιο. Και τελευταία στιγμή κρίθηκε πως υπάρχει θέμα. Το είπα πολλές φορές και δεν ακούει κανένας, τι άλλαξε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα; Θέλουμε τη συμπαράσταση των ομάδων».

«Ούτε έχει την ευθύνη ο ΓΣΟ για τη συναυλία, (φωτογραφία)εμείς τους δώσαμε γραπτώς τι πρέπει να τηρηθεί. Εφόσον υπάρχει ασφάλεια και η συμπληρωματική έκθεση του Μηχανικού μας γιατί δεν αφήνουν τις ομάδες να αγωνιστούν όπως αγωνίζονταν πριν από τις 30 Ιουνίου. Το Τσίρειο δεν έχει κανένα πρόβλημα, πρέπει να μας δώσουν την άδεια και να αφήσουν τις ομάδες να αγωνίζονται».