ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Like

Aργυρό μετάλλιο η Στέλλα Αναστάση στο Θαλάσσιο Σκι.(Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21)

6 Σεπτεμβρίου, 2022
2472 Views
0 Comments
Aργυρό μετάλλιο η Στέλλα Αναστάση στο Θαλάσσιο Σκι.(Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21)

Την μεγαλύτερη επιτυχία για το κυπριακό Θαλάσσιο Σκι κατέγραψε η Στέλλα Αναστάση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21, που διεξήχθη στο Fishchlam της Αυστρίας από 30 Αυγούστου μέχρι 3 Σεπτεμβρίου. Η 18χρονη αθλήτρια κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο ύστερα από εξαιρετική εμφάνιση στον τελικό, όπου πέρασε τέσσερις μπάλες με 12 μέτρα σχοινί και ταχύτητα σκάφους 55Km (4.00/55/12).
H νικήτρια του Πανευρωπαϊκού Anguenot Ines από την Γαλλία ήταν μόλις μισή μπάλα πιο μπροστά (4.5). Εξαιρετική ήταν και η εμφάνιση της Φλωρεντίας Λοϊζίδου που επίσης προκρίθηκε στο τελικό καταλαμβάνοντας την 6η θέση με επίδοση 2.00/55/12. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 29 συνολικά αθλήτριες.


Η Κυπριακή Ομοσπονδία Θαλασσίου Σκι (ΚΟΘΑΣΚΙ) συγχαίρει θερμά τις δύο αθλήτριες για τα αποτελέσματα και τις επιτυχίες που κατέγραψαν εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι θα ακολουθήσουν ακόμη μεγαλύτερες. Κατά το παρελθόν κύπριοι αθλητές κατέκτησαν μετάλλια σε Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά σε μικρότερες ηλικίες. Είναι το πρώτο μετάλλιο για την Κύπρο σε ηλικία U21.
Οι προσπάθειες της ΚΟΘΑΣΚΙ, επικεντρώνονται τώρα στη διοργάνωση στην Κύπρο του διεθνούς πρωταθλήματος “RCB Bank 18th Cyprus Cup”. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο φράγμα Πολεμιδιών το Σαββατοκύριακο 5-6 Νοεμβρίου και σε αυτούς θα λάβουν μέρος πέραν των διεθνών συμμετοχών όλοι οι Κύπριοι αθλητές.

Comments are closed.