29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Συμβιβασμός στο ΓΣΠ και η πρόκριση θα κριθεί στον Πειραιά

Συμβιβασμός στο ΓΣΠ και η πρόκριση θα κριθεί στον Πειραιά

By on 18 Αυγούστου, 2022 0 5677 Views

Απόλλωνας έμεινε στο 1-1 κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γ.Σ.Π» για τα πλέιοφς του Europa League και η πρόκριση θα κριθεί σε μία εβδομάδα στο «Καραϊσκάκης». Ο Γιάνγκα στο 16′ έβαλε σε θέση οδηγού τους πρωταθλητές Κύπρου με τον Χουάνγκ στο 29′ να γράφει το τελικό 1-1.

Ο αγώνας:

Ο Απόλλωνας μπήκε με διάθεση να πιέσει τον Ολυμπιακό και στο 7ο λεπτό η σέντρα-του Χάμπου λίγο έλειψε να καταλήξει στα δίκτυα. Στο 10ο λεπτό ο Πίττας έστειλε την μπάλα στα δίκτυα όμως το γκολ ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ.

Στο 17′ ο Κουντέ επιχείρησε το δυνατό σουτ με την μπάλα να κτυπά στο οριζόντιο δοκάρι του Γιοβάνοβιτς και να καταλήγει αουτ.

Ένα λεπτό αργότερα ο Γιάνγκα θα ευνοήθηκε από τις κόντρες στο σουτ του Κολ, βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Βάλτσικ τον οποίο πλάσαρε ιδανικά για το 1-0 στο 18′.
Ο Πίττας στο 26ο λεπτό έπιασε το σουτ με την μπάλα να περνά δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Λίγο πριν το μισάωρο ο Ολυμπιακός έφτασε στην ισοφάριση με το πλασέ του Χουάνγκ μέσα από την περιοχή του Απόλλωνα, μετά την ασίστ του Ρέαμτσκουκ.

Β΄ ημίχρονο:

Ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και πίεσε τον Απόλλωνα για το 1-2.

Στο 55ο λεπτό έπειτα από λάθος του Απόλλωνα, ο Χουάνγκ έφυγε στην αντεπίθεση, έδωσε στα δεξιά τον Ραντζέλοβιτς, αυτός με τη σειρά του στον Αραμπί, ο οποίος απέναντι από τον Γιοβάνοβιτς δεν μπόρεσε να πλασάρει.

Ένα λεπτό αργότερα o Χουάνγκ έκανε μία εξαιρετική προσπάθεια αλλά η παράλληλη μπαλιά του δεν κατέληξε σε γκολ από τον Ελ Αραμπί.

O Μαροκινός επιθετικός του Ολυμπιακού στο 58′ από πλεονεκτική θέση αστόχησε μετά από μπαλιά Ραντζέλοβιτς.

Πρώτη καλή ευκαιρία για τον Απόλλωνα στην επανάληψη ήταν στο 61′ όταν ο Ντιγκινί μετά από μπαλιά του Χαμάς δεν μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά.

Οι φιλοξενούμενοι στο 64′ απείλησαν ξανά με τον Χουάνγκ να μην μπορεί να νικήσει τον Γιοβάνοβιτς από το ύψος του πέναλτι.

Στο 78΄ο Σαχάρ επιχείρησε ένα σουτ το οποίο κόντραρε σε αμυντικό και απομακρύνθηκε.

O Χέντι στο 95′ σκόραρε όμως το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Εντεκάδες:

Απόλλωνας: Γιοβάνοβιτς, Καμπράλ, Πεϊμπέρν, Ρομπέρζ, Χαμάς, Χάμπος (Σαχάρ 60′), Κολ, Βα (Ογκεντά 46′), Πίττας, Γιάνγκα (Μπά 60′), Ντιγκινί (Χέντι 74΄)

Πάγκος: Δημητρίου, Βουκασιν, Αρτυματάς, Μπα, Ογκεντά, Ψύχας, Φιλιώτης, Μαυρίας, Σαχάρ, Πινακάς, Χεντί, Ζράντι

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Άβιλα, Ρέαμπτσουκ, Μπα, Σισέ, Εμβιλά, Κούντε (Μπουχαλάκης 92′), Χουάνγκ (Χασάν 66′) , Ζινκερνάγκελ (Ντε Λα Φουέντε 80′), Ραντζέλοβιτς (Βρουσάι 80′), Αραμπί (Αγκιμπού 66′)

Κίτρινες: -/ Χασάν, Ντε Λαφουέντε