16 Απριλίου, 2024
  • 16 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΛΕΝΟΝ:Πρέπει να παίξουμε έξυπνα.Ο Λοίζος πρέπει να αποφασίσει τι θέλει

ΛΕΝΟΝ:Πρέπει να παίξουμε έξυπνα.Ο Λοίζος πρέπει να αποφασίσει τι θέλει

By on 17 Αυγούστου, 2022 0 1033 Views

Για τον αγώνα με την Γάνδη αλλά και για το θέμα με τον Λοϊζου μίλησε ο τεχνικός της Ομόνοιας, Νειλ Λένον.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε εδώ. Η Γάνδη έκανε καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Χρειαζόμαστε πειθαρχία, συγκέντρωση και να είμαστε καλοί με τη μπάλα αύριο».

Για το τι θεωρεί πως πρέπει να βελτιώσει η Ομόνοια: «Περιμένω πως η Γάνδη θα έχει περισσότερη κατοχή. Βλέπω στις προπονήσεις να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι, πιο φρέσκοι. Συγκεντρωμένη ομάδα. Θα προσπαθήσουμε στο ανοιχτό γήπεδο να είμαστε καλύτεροι είτε με τελική πάσα είτε με γκολ».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Λανγκ έχει οικογενειακό ζήτημα και ο Λοϊζου δεν είναι ακόμη φιτ. Ο Μπέζους δεν είναι 100% έτοιμος. Είχε καλή παρουσία στην Γάνδη. Είχε καθοριστική συμβολή στην προετοιμασία για την Γάνδη».

Για τη Γάνδη: «Είναι επιθετική ομάδα 3-4-3 σχηματισμό. Έχει πολύ καλούς μέσους. Έχει καλή ροή και ένταση. Έχει ευάλωτα σημεία όμως δεν θα τα αναλύσω τώρα. Η Γάνδη είναι σίγουρα πιο έτοιμη από εμάς. Δεν θα προσεγγίσουμε τον αγώνα όπως παίζουμε στην έδρα μας ή στο κυπριακό πρωτάθλημα. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα».

Για τον Λοΐζου: «Υποστηρίζω τη δήλωση που έχει κάνει ο σύλλογος. Δεν είναι ακόμα έτοιμος ο Λοιζος. Πρέπει να αποφασίσει τι θέλει να κάνει ο ίδιος. Όταν θα είναι έτοιμος θα είναι στα πλάνα μας για το επόμενο παιχνίδι. Δεν επηρέασε η όλη κατάσταση την προετοιμασία μας για την ομάδα».