28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024

Άσχημη βραδιά για το ΑΠΟΕΛ και ήττα με το βαρύ 3-0

By on 17 Αυγούστου, 2022 0 648 Views

Πολύ άσχημη βραδιά για το ΑΠΟΕΛ, το οποίο έχασε από την Τζουγκάρντεν με 3-0 στην Σουηδία και μειώθηκαν στο ελάχιστο οι πιθανότητες του για πρόκριση στους ομίλους του Κόνφερεστ Λιγκ.

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Καλύτερα μπήκε στο παιχνίδι η Σουηδική ομάδα, η οποία προσπάθησε να βάλει πίεση στο ΑΠΟΕΛ.

Μετά τις πρώτες προειδοποιήσεις, κατάφερε να σκοράρει μόλις στο 9ο λεπτό από τον Έντβαρτσεν.

Ο Νταουσβίλι έχασε την μπάλα στο χώρο του κέντρου, με τον Σουηδό φορ να βλέπει τον Μπέλετς εκτός εστίας και να σκοράρει ουσιαστικά από το κέντρο του γηπέδου.

Το γκολ έδωσε ψυχολογία στους γηπεδούχους, οι οποίοι προσπάθησαν στην συνέχεια να πιέσουν περισσότερο, αλλά δεν έκαναν κάτι το ιδιαίτερο.

Το ΑΠΟΕΛ δυσκολευόταν να κρατήσει μπάλα, κάτι που έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο του.

Στο 33’ είχαμε καλή στιγμή για την Τζουγκάρντεν, με τον Έρικσον να κάνει ένα δυνατό σουτ μερικά μέτρα εκτός περιοχής και να στέλνει την μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Μπέλετς.

Και στα επόμενα λεπτά του ημιχρόνου ήταν πιο απειλητικοί οι Σουηδοί, ωστόσο δεν απείλησαν ιδιαίτερα την εστία του ΑΠΟΕΛ, με αποτέλεσμα να μείνει το 1-0.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Το ΑΠΟΕΛ μπήκε με μεγαλύτερη διάθεση στο δεύτερο μέρος, ωστόσο δεν κατάφερε να γίνει πιο απειλητικός. Αντίθετα, ήταν η Τζουγκάρντεν που έχασε την πρώτη μεγάλη στιγμή στην επανάληψη.

Ήταν το 52ο λεπτό, όταν ο Φίντελ σούταρε εντός περιοχής με τον Μπέλετς να διώχνει σε κόρνερ με υπερένταση.

Στο επόμενο λεπτό ήρθε το δεύτερο γκολ των Σουηδών. Μετά από ολιγωρία στην άμυνα του ΑΠΟΕΛ, ο Φίντελ έκανε τη σέντρα στην περιοχή του Μπέλετς κι ο Έκνταλ, που ξέφυγε από τα μαρκαρίσματα σκόραρε με το κεφάλι σε μια φάση όπου μάλλον προηγήθηκε οφσάιντ.

Στο 62’ είχαμε καλή στιγμή για το ΑΠΟΕΛ, με σουτ του Ντάλσιο, το οποίο πόκρουσε ο Ζέτερστρομ. Στο 65ο λεπτό ήρθε το τρίτο γκολ για τους γηπεδούχους. Ο Γουίκεμ με δυνατό σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Το τρίτο γκολ δυσκόλευσε περισσότερο το έργο του ΑΠΟΕΛ, αφού αδυνατούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό της Τζουγκάρντεν.

Στο 70ο λεπτό ωστόσο, είχαμε κόκκινη κάρτα στον Σούλερ, για τους γηπεδούχους. Βασικά, αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα μετά από φάουλ στον Τσεμπάκ.

Η αποβολή έδωσε ελπίδα στο ΑΠΟΕΛ, που προσπάθησε να αντιδράσει και να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα.

Στο 79ο λεπτό το ΑΠΟΕΛ άγγιξε το γκολ, μετά από σέντρα του Φεράρι στην περιοχή, ο Κοσταντίνοφ έπιασε την κεφαλιά, με την μπάλα να περνά μόλις έξω. Ακολούθησε τη φάση ο Καρώ που για εκατοστά δεν πρόλαβε να τη σπρώξει στα δίκτυα.

Μετά από αυτή την φάση, έγιναν κάποια σουτ, τα οποία δεν καταλήξαν στον στόχο.Ένα γκολ που πέτυχε ληταν από θέση οφσάιντ και δεν μέτρησε.

Δεν έφταναν όλα αυτά, ο Κρέσπο στο τέλος του παιχνιδιού αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα από πίσω και ενώ ήταν τελευταίος παίκτης.

Τζουργκάρντεν: Zetterström, P. Johansson, Hien, Ekdal, Andersson, Finndel, Schuller, Eriksson, Asoro, Edvardsen Radetinac

Στον πάγκο: Vasyutin, Picornell, Lofgren, Ademi, Banda, Sabovic, Holmberg, Bengtsson, Wikheim, Doumbouya, Danielson

ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Φεράρι, Κρέσπο, Καρώ, Τσεπάκ, Εφραίμ (Θεοδώρου 66′), Ντάλσιο (Μάγκλιτσα 85′), Κοσταντίνοφ, Νταουσβίλι (Βιγιαφάνες 46′), Ντογκαλά (Μαρκίνιος 74′), Ηλία (Μπλουμ 66′)

Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Τσιλιγγίρης, Μάγκλιτσα, Βιγιαφάνες, Σούσιτς, Μπλουμ, Σατσιάς, Θεοδώρου, Πολυκάρπου, Μαρκίνιος, Γουίλερ, Γεωργίου.