18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Ρέντναπ σε Νέβιλ: «Κοίτα με όταν σου μιλάω»(σε ζωντανή συζήτηση για τα προβλήματα της Μ.Γιουνάιτεντ)

Ρέντναπ σε Νέβιλ: «Κοίτα με όταν σου μιλάω»(σε ζωντανή συζήτηση για τα προβλήματα της Μ.Γιουνάιτεντ)

By on 14 Αυγούστου, 2022 0 923 Views

Γκάρι Νέβιλ και Τζέιμι Ρέντναπ ανέλυαν την κατάσταση που επικρατεί στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τη νέα ήττας της με 4-0 από την Μπρέντφορντ, με τον πρώην αστέρα της Λίβερπουλ να την λέω σε εκείνον των «κόκκινων διαβόλων» ζητώντας την προσοχή του.

Οι δύο πρώην επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και νυν αναλυτές του SkySports είχαν μία ένθερμη συζήτηση αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στην  M.Γιουνάιτεντ . Ο Γκάρι Νέβιλ υποστήριξε πως ένα σημαντικό πρόβλημα είναι πως παρ’ ότι υπάρχουν τα χρήματα για την ενίσχυση της ομάδας δεν είναι εύκολο να ξοδευτούν, αφού με την εικόνα που έχει εκείνη κανείς παίκτης υψηλού επιπέδου δεν θα ήθελε να έρθει ενώ κάλεσε ταυτόχρονα τους ιδιοκτήτες της ομάδας, Γκλέιζερς να αναλάβουν τις ευθύνες και να λύσουν τα προβλήματα του συλλόγου.

Ο Τζέιμι Ρέντναπ από την άλλη υποστήριξε πως δεν είναι δυνατόν να ζητάς ευθύνη και πάλι από τους ιδιοκτήτες όταν οι παίκτες παίζουν τόσο άσχημα στον αγωνιστικό χώρο με τον πρώην παίκτη της Μάντσεσερ Γιουνάιτεντ να φέρνει το παράδειγμα του προέδρου της ΤότεναμΝτάνιελ Λέβι για το τι έκανε για να βγάλει την ομάδα από την άσχημη περίοδο που διανύει (νέο γήπεδο, νέο προπονητικό, Φάμπιο Παρατίτσι, Αντόνιο Κόντε).

Σε κάποιο σημείο της κουβέντας μιλούσαν ο ένας πάνω στον άλλον με τον Γκάρι Νέβιλ να λέει κάτι επαναλαμβανόμενα στον Τζέιμι Ρέντναπ, όμως εκείνος να μην δίνει σημασία, με αποτέλεσμα ο πρώην παίκτης της Γιουνάιτεντ να σταματήσει να μιλάει και να κοιτάει αλλού και ο πρώην παίκτη της Λίβερπουλ να του λέει εκείνη την ώρα την ατάκα «Κοίτα με όταν σου μιλάω».