25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Δηλώσεις από Τζουργκάρντεν:Eξοικονομούμε ενέργεια για το ΑΠΟΕΛ.Είναι σκληρό στους 39 βαθμούς αλλά θα είναι και για τις δύο ομάδες

Δηλώσεις από Τζουργκάρντεν:Eξοικονομούμε ενέργεια για το ΑΠΟΕΛ.Είναι σκληρό στους 39 βαθμούς αλλά θα είναι και για τις δύο ομάδες

By on 14 Αυγούστου, 2022 0 1658 Views

Δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με την Καλμάρ παραχώρησε ο κεντρικός αμυντικός της  Τζουγκάρντεν, Χιάλμαρ Έκνταλ, αλλά και ο ένας από τους προπονητές της ομάδας, Τόμας Λάγκερλεφ.

Οι δηλώσεις όπως αναφέρονται σε δημοσίευμα:

«Παρά το ασφαλές προβάδισμα 3-0 με ένα 15λεπτο να απομένει, η εντός έδρας συνάντηση της Τζουργκάρντεν κόντρα στην Κάλμαρ έληξε σκληρά, αφού οι γηπεδούχοι δέχθηκαν δύο γκολ μείωσης. Τέσσερα ματς το τελευταίο δεκαήμερο άφησαν το στίγμα τους, λέει ο Χιάλμαρ Έκνταλ»

«Τους προκαλούμε λίγο άσκοπα στο τέλος, δεν είμαστε πλήρως συνδεδεμένοι. Μάλλον είναι αισθητό κυρίως στο μυαλό, αλλά είναι οι τρεις βαθμοί που είναι σημαντικοί, λέει ο σέντερ μπακ της Τζουγκάρντεν»

Για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ:

«Είναι ένα διασκεδαστικό ματς, ένα καταραμένο κουλ ματς, οπότε η ενέργεια μάλλον θα έρθει από μόνη της. Στην προπόνηση, κάνουμε αυτό που κάναμε τις τελευταίες εβδομάδες, εξοικονομούμε ενέργεια και προσπαθούμε  να συγκεντρώσουμε τα αποθέματα όσο περισσότερο μπορούμε. Θα ανέβουμε ως συνήθως»

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, ο Thomas Lagerlöf είπε ότι βασικός παράγοντας θα είναι η διατήρηση υψηλής έντασης, αλλά η προπόνηση σε μικρότερα διαστήματα:

«Οι εβδομάδες φαίνονται λίγο διαφορετικές, αλλά το θέμα είναι να μην χάνουμε την ένταση όταν δεν μπορούμε να προπονηθούμε τόσο πολύ. Αν απλώς περπατάμε και χαζεύουμε στο αεροπλάνο, αποκτάμε κακές συνήθειες»

«Είναι όπως λέει ο Tolle» λέει ο Hjalmar Ekdal. «Πρέπει να έχετε την ένταση να τρέχει για να είναι όλα φρέσκα. Δεν πρέπει να είναι τόσο ήρεμα που να μην είσαι φρέσκος»

Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που αποκόψατε από τις προπονήσεις;

«Υποθέτω ότι είναι οι μεγαλύτερες προπονήσεις, με μεγαλύτερα παιχνίδια και τέτοια. Μπορείς να προπονηθείς λίγο λιγότερο, αλλά λίγο πιο εντατικά. Τρέχουμε μικρότερες αποστάσεις και διαστήματα».

Για τους 39 βαθμούς στην Κύπρο:

«Είναι σκληρό» λέει ο Hjalmar Ekdal.  «Στην Κροατία είχε επίσης πολύ ζέστη, αλλά μετά παίξαμε στις 9:30. Τώρα θα παίξουμε στις 18:00,(19:00 ώρα Κύπρου) οπότε θα είναι λίγο πιο ζέστη. Ε, δεν είναι κάτι που το έχουμε συνηθίσει, αλλά είναι το ίδιο και για τις δύο ομάδες, οπότε πρέπει να το αξιοποιήσουμε στο έπακρο».