16 Απριλίου, 2024
  • 16 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Προβλημάτισε η Ομόνοια και περιμένει μεταγραφές ενίσχυσης. Ράγισε για καλά το γυαλί με τον Λοίζου

Προβλημάτισε η Ομόνοια και περιμένει μεταγραφές ενίσχυσης. Ράγισε για καλά το γυαλί με τον Λοίζου

By on 13 Αυγούστου, 2022 0 4059 Views

Έξι μέρες πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό της παιχνίδι και η Ομόνοια προβλημάτισε εκ νέου, απέναντι σε έναν Απόλλωνα με πολλές αλλαγές στην 11άδα του σε σχέση με τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια. Στο πρώτο ημίχρονο στην «Αρένα» ήταν κακή, στο δεύτερο βελτιώθηκε δημιουργώντας περισσότερες φάσεις αλλά οι αδυναμίες της είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς.

Το 3-5-2 του Λένον δεν του βγήκε. Ο Μάθιους από δεξιά δεν βοήθησε καθόλου και ο Λέζιακς περισσότερο ανέβηκε στο β’ ημίχρονο. Ο Μίλετιτς έκανε το λάθος στο πρώτο γκολ του Απόλλωνα, ενώ στο δεύτερο γκολ η άμυνα ήταν γενικώς… απούσα.

Η μεσαία γραμμή της Ομόνοιας δεν δούλεψε όπως θα έπρεπε, o Mπρούνο προσπάθησε και έδειξε ποιοτικά στοιχεία αλλά ήταν μόνος ενώ στην επίθεση  ο Μάταβζ ήταν… εκτός αγώνα. Οι «πράσινοι» θέλουν δουλειά, χρειάζονται και μεταγραφές. Για προσθήκες ωστόσο δεν χρειάζεται να συζητάμε για την Ευρώπη, διότι όποιος ή όποιοι και να έρθουν, δεν προλαβαίνουν να βοηθήσουν (τουλάχιστον) στον πρώτο αγώνα με τη Γάνδη.

Ο Μπεζούς έδειξε καλά στοιχεία, έχοντας ένα δοκάρι ενώ πήρε και την κόκκινη του Φιλιώτη. Το ότι όμως ο Ουκρανός ξεχώρισε ακόμη κι ως ανέτοιμος, δεν το λες και καλό σημάδι για τους υπόλοιπους.

Το βέβαιο είναι ότι η τακτική στον αγώνα με τον Απόλλωνα δεν βγήκε…Ούτε η εικόνα της ομάδας άρεσε…Θα πρέπει να αλλάξει πολύ μέχρι την Πέμπτη με το υφιστάμενο ρόστερ και από εκεί και πέρα χρειάζονται επειγόντος μεταγραφές.

Είναι και το θέμα Λοίζου που προέκυψε και φαίνεται  ότι το γυαλί ράγισε για καλά και το θέμα θα το χειριστεί ο Σταύρος Παπασταύρου αφού η Ομόνοια δεν πρόκειται να συζητήσει παραχώρηση του νεαρού παίκτη έστω δανεικό χωρίς κανένα αντάλλαγμα