28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Ολυμπιακός: Η λίστα για τα παιχνίδια με τον Απόλλωνα Λεμεσού, μέσα οι Χουάνγκ, Βρουσάι εκτός οι Τικίνιο, Λάιντνερ

Ολυμπιακός: Η λίστα για τα παιχνίδια με τον Απόλλωνα Λεμεσού, μέσα οι Χουάνγκ, Βρουσάι εκτός οι Τικίνιο, Λάιντνερ

By on 13 Αυγούστου, 2022 0 1442 Views

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε τη λίστα των ποδοσφαιριστών που επέλεξε ο Κάρλος Κορμπεράν για τις αναμετρήσεις με τον Απόλλωνα Λεμεσού για τα playoffs του Europa League.

Μέσα στη λίστα βρίσκεται ο Ίμπομ Χουάνγκ, ο οποίος έλειπε από την προηγούμενη λίστα για τα παιχνίδια με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Αντίθετα εκτός αποστολής έμειναν οι Αμπουμπακάρ Καμαρά, Λάιντνερ, Κανέ αλλά και οι Τικίνιο και Καρβάλιο. Ο πρώτος είναι κοντά στο να μετακινηθεί στην Μποταφόγκο, ενώ ο δεύτερος είχε αποκλειστεί την τελευταία στιγμή και από τα ματς τη Σλόβαν.

Ο Ισπανός τεχνικός συμπεριέλαβε στη λίστα του τον Λεονάρντο Κούτρη, τον Θανάση Ανδρούτσο, ενώ τεράστια έκπληξη αποτελεί ο Μάριος Βρουσάι, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν στη λίστα με τους κομμένους. Ο Παπασταθόπουλος έμεινε εκτός λίστας λόγω τραυματισμού. Υπενθυμίζεται ότι είχε μείνει εκτός από τη ρεβάνς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας λόγω ενοχλήσεων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα να κάνει δύο αλλαγές μέχρι την παραμονή του πρώτου αγώνα. Η μια από αυτές αναμένεται να είναι ο Κόνραντ ντε λα Φουέντε με τον οποίο έχουν συμφωνήσει ήδη οι ερυθρόλευκοι.

ΛΙΣΤΑ Α

Ανδρούτσος

Άβιλα

Ο. Μπα

Μπουχαλακης

Αγκιμπού Καμαρά

Μαντί Καμαρά

Σισέ

Ελ Αραμπί

Χουάνγκ

Κούτρης

Κούντε

Μανωλάς

Μασούρας

Ροντρίγκες

Χασάν

Εμβιλά

Ραντζέλοβιτς

Ρέαμπτσιουκ

Τζολάκης

Βατσλίκ

Βαλμπουενά

Βρουσάι

Βρσάλικο

Ζίνκερναγκελ

ΛΙΣΤΑ Β

Καράκουτης

Κίτσος

Λιάτσος

Ντόι

Παπαδούδης

Τσέλιος