29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Παναθηναϊκός – Σλάβια: Όλα για την πρόκριση οι «πράσινοι» στην «καυτή» Λεωφόρο

Παναθηναϊκός – Σλάβια: Όλα για την πρόκριση οι «πράσινοι» στην «καυτή» Λεωφόρο

By on 11 Αυγούστου, 2022 0 642 Views

Αφήνοντας πίσω του την ήττα στην Πράγα και τις αποφάσεις της διαιτησίας ο Παναθηναϊκός θέλει κόντρα στην Σλάβια (20:30,Cablenet) να κάνει την μεγάλη ανατροπή και να βρεθεί στα playoffs των προκριματικών του Conference League.

Η επιστροφή του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη μετά από 5 χρόνια, δεν συνοδεύτηκε και με το καλύτερο αποτέλεσμα στην Τσεχία, καθώς οι «πράσινοι» λόγω και της ανύπαρκτης αποβολής του Παλάσιος έχασαν με 2-0 από την Σλάβια. Σήμερα στην κατάμεστη Λεωφόρο (έγινε sold out σε μισή ώρα), η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα κάνει τα πάντα για να ανατρέψει το σε βάρος τη σκορ και να προκριθεί στα playoffs του Conference League, όπου εκτός εξαιρετικού απροόπτου θα βρει απέναντί της την Ρακόβ από την Πολωνία.

Ο Σέρβος τεχνικός στάθηκε και στην συνέντευξη Τύπου στην σημασία του κόσμου, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την ατμόσφαιρα στην Λεωφόρο.

Στα αγωνιστικά, Στη διάθεση του προπονητή τους για τη ρεβάνς με τη Σλάβια τέθηκαν οι Σένκεφελντ και Αλεξανδρόπουλος που δεν έπαιξαν στον πρώτο αγώνα.

Εκτός του Παλάσιος που αποβλήθηκε εκτός έμεινε και ο Βέρμπιτς που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής. Αναλυτικά η αποστολή των «πράσινων» αποτελείται από τους Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλο, Βαγιαννίδη, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλο, Ιωαννίδη, Σπόραρ, Καρλίτος, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Κουρμπέλη, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Σιδερά, Κώτσιρα, Σάρλια, Πούγγουρας, Σαρδέλη, Φρόκου, Ηλιάδη και Καμπετσή.

Οι Τσέχοι από την πλευρά τους παρά το υπέρ τους 2-0 μόνο σίγουροι δεν νιώθουν, με τον Τρπισόφκι να στέκεται και αυτός στην θερμή ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν οι παίκτες του. Ο τεχνικός της Σλάβια έχει δύο λόγους για να χαμογελάει, καθώς κανονικά στην αποστολή βρίσκεται τόσο ο σκόρερ του πρώτου ματς, Μόουζες Ουσόρ, όσο και ο κεντρικός χαφ Πετρ Σέβτσικ. Αμφότεροι ήταν αμφίβολοι, όμως πρόλαβαν να μπουν στην αποστολή εν αντιθέσει με τους Έβερτον και Λούκας Πρόβοντ, που έμειναν εκτός αποστολής.

20:30 Παναθηναϊκός – Σλάβια Πράγας (Cablenet2)