28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΤΣΟΡΝΙΓΚΕΡ:Αυτά θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε.ΡΟΜΠΕΡΖ:Έχουμε να παλέψουμε για κάτι

ΤΣΟΡΝΙΓΚΕΡ:Αυτά θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε.ΡΟΜΠΕΡΖ:Έχουμε να παλέψουμε για κάτι

By on 8 Αυγούστου, 2022 0 1443 Views

Οι δηλώσεις του Aλεξάντερ Τσόρνιγκερ  στη συνέντευξη Τύπου για τη ρεβάνς με τη Μακάμπι Χάιφα:

«Μετά τη “βαριά” ήττα στο Ισραήλ, επιστρέφοντας στην Κύπρο έβλεπα τις φωτογραφίες με χαρούμενα πρόσωπα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους παίκτες και τους οπαδούς μας. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αύριο. Να βελτιωθούμε, να κάνουμε το παιχνίδι μας και να επιστρέψουν τα χαμόγελα στα πρόσωπα όλων μας. Στο αγωνιστικό κομμάτι μας λείπουν δύο ποδοσφαιριστές. Ο Βούκασιν Γιοβάνοβιτς με κόκκινη και ο Ντανίλο Σπόλιαριτς που είναι τραυματίας που θα τον κρατήσει εκτός για 3 βδομάδες ακόμα».

Για την εμφάνιση στο Ισραήλ και αν θα υπάρχουν αλλαγές: «Δεν μιλάμε για το προηγούμενο ματς σήμερα. Όπως είπα, πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Θα πρέπει να είμαστε βελτιωμένοι. Θα δούμε σίγουρα δύο νέα πρόσωπα στην 11άδα και θα δούμε αν θα υπάρξουν αλλαγές στο σύστημα ή επιπλέον αλλαγές στην 11άδα. Θέλω να τονίσω πως δεν φταίνε οι παίκτες από το πρόσωπο που παρουσιάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Ίσως τα λάθη ήταν στον τακτικό τομέα και στην προετοιμασία του αγώνα και αυτά θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Βαλεντίν Ρομπέρζ, ο οποίος ανέφερε:

«Στο ποδόσφαιρο είναι όλα πιθανά. Να μείνει σπίτι όποιος νομίζει ότι δεν έχουμε να παλέψουμε για κάτι. Θα τα δώσουμε όλα στο γήπεδο και μετά θα κάνουμε την αυτοκριτική μας».