24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Τα φιλικά της Νέας Σαλαμίνας.Το Σάββατο με την Ανόρθωση

Τα φιλικά της Νέας Σαλαμίνας.Το Σάββατο με την Ανόρθωση

By on 8 Αυγούστου, 2022 0 6273 Views

Η Νέα Σαλαμίνα ανακοινώνει πως δώσει ακόμα τρία φιλικά πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Οι ερυθρόλευκοι στις 10/8 θα αντιμετωπίσουν τον Ερμή με μέρος των εσόδων να δίδεται για τον 10χρονο Κυριάκο Σπάο. Στις 13/8 θα… τα πουν με την Ανόρθωση, ενώ στις 20 Αυγούστου με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

«Επέστρεψε χθες η ομάδα μας από τη Βουλγαρία, όπου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Οι συνθήκες ήταν εξαιρετικές και ο προπονητής  και το επιτελείο του είχε το χρόνο να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Με την επιστροφή της ομάδας θα πραγματοποιηθούν ακόμα 3 φιλικά παιχνίδια πριν την έναρξη του πρωταθλήματος στις 27 Αυγούστου. Όλα τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στο N.Papas Group – ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ και έχουν οριστεί για τις 20:00.

Τα φιλικά αναλυτικά:

10/08 – Ερμής

13/08 – Ανόρθωση

20/08 – Ολυμπιακός Επίσης, το Σωματείο μας σε συνεννόηση με τον Ερμή Αραδίππου έχουν αποφασίσει από κοινού ότι μέρος των εσόδων του φιλικού της Τετάρτης θα διατεθούν για να βοηθηθεί  ο δεκάχρονος Κυριάκος Σπάος στον δύσκολο αγώνα που δίνει για να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί. Οι σκέψεις μας και οι ευχές