25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με αλλαγές ο Απόλλωνας και στόχο την αλλαγή εικόνας!

Με αλλαγές ο Απόλλωνας και στόχο την αλλαγή εικόνας!

By on 8 Αυγούστου, 2022 0 1292 Views

Ο Απόλλωνας υποδέχεται αύριο στο ΓΣΠ την Μακάμπι Χαΐφα στον επαναληπτικό του 4-0 του Ισραήλ.

Τα δεδομένα για τους πρωταθλητές μας είναι πάρα πολύ δύσκολα και μόνο με ένα ποδοσφαιρικό θαύμα μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση.

Παρόλα αυτά, είναι Ευρωπαϊκό παιχνίδι και υπάρχουν πάντα πολλά κίνητρα στην μέση. Πρωτίστως είναι η αξιοπρέπεια και κατά δεύτερον η βαθμολογική συγκομιδή, οι οποία βοηθά την ομάδα στις κληρώσεις.

Οπόταν, οι «κυανόλευκοι» θα κατέλθουν στο γήπεδο με μοναδικό στόχο να κυνηγήσουν το παιχνίδι και όπου τους βγάλει.Η πρόκριση δεν φαίνεται εφικτή αλλά για τον Απόλλωνα η εμφάνιση θα παίξει ρόλο στην ψυχολογία της ομάδας που δέχθηκε έντονη κριτική για την εικόνα της στον πρώτο αγώνα και ασφαλώς μια καλή εμφάνιση θα δημιουργήσει καλύτερο κλίμα στις τάξεις της ομάδας για τη συνέχεια.

Από την πλευρά του, ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ αναμένεται να προβεί σε κάποιες αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα.

Την θέση του τιμωρημένου Γιοβάνοβιτς αναμένεται να πάρει ο Χάμπος. Την θέση του τραυματία Σπόλιαριτς, πιθανόν ο Σαχάρ. Ενώ, αναμένονται ακόμα 2-3 αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Πιθανόν να δούμε τον Καμπράλ να ξεκινά αντί του Φιλιώτη, ενώ θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν Μπα και Νταμπό. Σε μία τέτοια περίπτωση, θα μείνει σίγουρα στον πάγκο ο Ογκεντά και ένας εκ των Ντιγκινί-Πίττας.