18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Χάλαντ: Μιμήθηκε τον Αγκουέρο μετά από έντεκα χρόνια

Χάλαντ: Μιμήθηκε τον Αγκουέρο μετά από έντεκα χρόνια

By on 7 Αυγούστου, 2022 0 663 Views

Ο Έρλινγκ Χάλαντ έγραψε ιστορία με το καλημέρα στην Μάντσεστερ Σίτι αφού έγινε μόλις ο δεύτερος παίκτης των πολιτών που πετυχαίνει δύο γκολ στο ντεμπούτο του στην Premier League, μετά από τον Σέρχιο Αγκουέρο.

Στο Super Cup απέναντι στην Λίβερπουλ “σίγησε” και είχε μάλιστα μία τεράστια χαμένη ευκαιρία στο φινάλε (δοκάρι με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής σε ανυπεράσπιστη εστία) όμως μία εβδομάδα αργότερα ο Έρλινγκ Χάλαντ πήρε ρεβάνς από τον ευατό του και από οσους βιάστηκαν να τον επικρίνουν.

Και αυτο γιατί σκόραρε δις για την Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Γουέστ Χαμ, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με τα γκολ του αυτά να επιτρέπουν στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να κάνει ιδανικό ξεκίνημα στο δρόμο προς τον τρίτο σερί τίτλο της και πέμπτο την τελευταία εξαετία.

Μάλιστα, το εντυπωσιακό είναι πως ο Νορβηγός έγινε μόλις ο δεύτερος παίκτης που πετυχαίνει δύο γκολ στο ντεμπούτο του στην Premier League για λογαριασμό των γαλάζιων του Μάντσεστερ, μετά από τον θρύλο της Σίτι, Σέρχιο Αγκουέρο, τον Αύγουστο του 2011.