25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΠΟΕΛ:Η σκέψη στην Κιζιλζάρ.Αμφίβολος ο Νταουσβίλι.Ετοιμάζεται ο Κονσταντίνοφ

ΑΠΟΕΛ:Η σκέψη στην Κιζιλζάρ.Αμφίβολος ο Νταουσβίλι.Ετοιμάζεται ο Κονσταντίνοφ

By on 7 Αυγούστου, 2022 0 2900 Views

Στις προπονήσεις επιστρέφουν οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τον επαναληπτικό της Πέμπτης κόντρα στην Κιζιλζάρ.
Το σκηνικό της προετοιμασίας για την Κυριακή και τη Δευτέρα μεταφέρεται στο Central Park Futsal με ξεκάθαρο στόχο την καλύτερη προσαρμογή των ποδοσφαιριστών στις συνθήκες που θα έχουν να αντιμετωπίσουν στον αγώνα της Πέμπτης.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, η προσοχή είναι στραμμένη στον Νταουσβίλι. Ο Γεωργιανός μέσος είχε ένα τραυματισμό στον αγώνα του ΓΣΠ, με τις εκτιμήσεις να δείχνουν πως δεν είναι σοβαρός. Ακόμη και αν δεν αγωνιστεί, υπάρψουν εναλλακικές επιλογές όπως αυτή του Κοσταντίνοφ. Ο Βούλγαρος ποδοσφαιριστής, όπως και ο Βιγιαφάνες θα έχουν μια βδομάδα επιπλέον προπονήσεων στα πόδια τους κάτι που τους αυξάνει το βαθμό ετοιμότητας.Είναι σε ετοιμότητα και ο Γ.Σατσιάς
Το σίγουρο είναι ότι ο Σωφρόνης Αυγοσυτή, θα ποντάρει στους ποδοσφαιριστές που αποτελούν το βασικό κορμό στα τρία επίσημα παιχνίδια. Ο επαναληπτικός με την Κιζιλζάρ θα είναι… απαιτητικός λόγω των ειδικών συνθηκών και για αυτό χρειάζεται μέγιστη προσοχή.