ΘΕΜΑΤΑ
Like

ΚΟΑ:Δεν λήφθηκε καμιά απόφαση για το γήπεδο της Πάφου

4 Αυγούστου, 2022
2992 Views
0 Comments
ΚΟΑ:Δεν λήφθηκε καμιά απόφαση για το γήπεδο της Πάφου

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0, ο πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης διέψευσε τις πληροφορίες ότι το Υπουργείο Παιδείας και ο ΚΟΑ θα απαντήσουν θετικά στην εκχώρηση του «Στέλιου Κυριακίδης» στους ιδιοκτήτες της Πάφος FC για τα επόμενα 90 χρόνια.
«Δεν υπάρχει απόφαση. Δεν θέλω να προσβάλω κανέναν, ούτε να χρησιμοποιήσω κάποια λέξη που θα παρεξηγηθεί, αλλά… πού τα βρίσκουν; Ούτε προαπόφαση υπάρχει. Με πήρε και η γενική διευθύντρια, παραξενευτήκαμε υπερβολικά και οι δύο. Δεν λήφθηκε καμία απόφαση. Δεν ζητήσαμε τη γνώμη του Υπουργείου Παιδείας. Υπάρχουν ακόμη πληροφορίες που περιμένουμε να έρθουν μέσα. Δεν καθυστερούμε. Είναι μία εξαιρετικά σοβαρή απόφαση και πρέπει να έχουμε όλα τα δεδομένα μπροστά μας. Δεν υπάρχει ακόμη τέτοιο θέμα στην ατζέντα…», είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Είναι διαφορετική περίπτωση με την υπόθεση του Μακαρείου και της Ομόνοιας. Οι επενδυτές της Πάφος FC θέλουν να ρίξουν το γήπεδο και να δημιουργήσουν ένα νέο χωρίς ταρτάν. Θα μισθώσουν ουσιαστικά το χώρο. Είναι τρελό να μην μελετήσουμε μία τέτοια πρόταση. Υπάρχει το ταρτάν, κάποιοι ίσως το θεωρούν ως μία μηδαμινή παράμετρο, αλλά δεν μπορούμε να αναβάλουμε αυτό το θέμα για ακόμη δύο χρόνια από τη στιγμή που υπάρχουν τόσα παιδιά που ταλαιπωρούνται».
Για το πότε θα βγει η απόφαση, ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε πως «μακάρι να μπορούσαμε να την πάρουμε χθες. Απαντήσαμε γραπτώς στις 23 Ιουνίου στην Πάφος FC και τον Ακρίτα ότι μπορούν να χρησιμοποιούν το γήπεδο μέχρι την έναρξη των εργασιών, δηλαδή ως το τέλος του χρόνου. Την Πάφος FC την έχουμε όμως ενημερώσει προφορικά εδώ και μήνες».

Comments are closed.