29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Nα κρατήσει ζωντανό το όνειρο ο Απόλλωνας.Πρώτη μάχη στο Ισραήλ με την Μακάμπι Χάιφα

Nα κρατήσει ζωντανό το όνειρο ο Απόλλωνας.Πρώτη μάχη στο Ισραήλ με την Μακάμπι Χάιφα

By on 3 Αυγούστου, 2022 0 1044 Views

Στην μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ ρίχνεται απόψε ο Απόλλωνας, όπου αντιμετωπίζει στις 20:00 (Cytavision) την Μακάμπι Χαΐφα στο Σαμί Οφέρ, στα πλαίσια του 3ου προκριματικού της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι είναι σημαντικό και ιστορικό από κάθε άποψη για τους πρωταθλητές μας, καθώς πρωτίστως κυνηγούν να μπουν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία τους και κατά δεύτερον τα οικονομικά οφέλη που θα προκύψουν θα ανοίξει μία μεγάλη προοπτική για τον σύλλογο.

Οπόταν, στόχος της ομάδας απόψε είναι να πάρει το αποτέλεσμα εκείνο που θα της επιτρέπει να κάνει όνειρα πρόκρισης στον επαναληπτικό της ερχόμενης Τρίτης.

Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ προετοιμάσε όσο καλύτερα γίνεται την ομάδα του και το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα, πέραν των γνωστών Ζράντι, Μαλεκκίδη, Μπα, Ίλιεφ, αλλά και των Τζουμ, Νογιόκ που έμειναν εκτός λίστας.

Με αυτά τα δεδομένα, ο Γερμανός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τον Απόλλωνα με ένα σχηματισμό 3-5-2. Στο τέρμα θα δούμε τους Γιοβάνοβιτς. Τριάδα στην άμυνα θα δούμε τους Ρομπέρζ, Γιοβάνοβιτς και Χάμπο.about:blank

Στην μεσαία γραμμή Κολ, Σπόλιαριτς και μπροστά τους ο Ογκεντά. Δεξιά ο Καμπράλ και αριστερά ο Χαμάς. Με τους Πίττα και Ντιγκινί να κινούνται στην επίθεση.

Υπενθυμίζουμε ότι με το νικητή του ζευγαριού Ερυθρός Αστέρας-Πιούνικ Αρμενίας θα αναμετρηθεί ο Απόλλωνας  στα πλέι οφ του Champions League εφόσον προκριθεί επί της Μακάμπι Χάιφα.
Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στο ΓΣΠ αν με το καλό προκριθούν οι γαλάζιοι από τον γ΄ προκριματικό και ο επαναληπτικός σε Βελιγράδι ή Αρμενία.
Το πρώτο ματς θα γίνει 16 ή 17 Αυγούστου και ο επαναληπτικός 23 ή 24 του ίδιου μήνα.

Σε περίπτωση αποκλεισμού από την Μακάμπι ο Απόλλωνας θα παίξει στα πλέι οφ του Europa League με τον Ολυμπιακό Πειραιώς ή την Σλόβαν