18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Conference League: Καλή κλήρωση για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, με Νις ο Αρης

Conference League: Καλή κλήρωση για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, με Νις ο Αρης

By on 2 Αυγούστου, 2022 0 1478 Views

Η κληρωτίδα χαμογέλασε σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό που θα παίξουν με Ζρινίσκι ή Τομπόλ Κοστανάι οι ερυθρόλευκοι και με Σπαρτάκ Τρνάβα ή Ρακόβ το τριφύλλι. Στα πολύ βαθιά ο Άρης που θα βρει μπροστά του την Νις.

Αν ο Ολυμπιακός περάσει το εμπόδιο της Σλόβαν Μπρατισλάβας θα παίξει στα play off του Europa League με Μακάμπι Χάιφα ή Απόλλων Λεμεσού. Αν οι πρωταθλητές δεχτούν και… δεύτερο χαστούκι τότε θα βρεθούν στα play off του Conference League. Εκεί θα αντιμετωπίσουν την Ζρινίσκι από τη Βοσνία ή την Τομπόλ Κοστανάι από το Καζακστάν.

Καλή ήταν η κλήρωση και για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος στην περίπτωση που αποκλείσει την Σλάβια Πράγας θα αντιμετωπίσουν την Σπαρτάκ Τρνάβα ή Ρακόβ.

Στην σλοβάκικη Τρνάβα αγωνίζεται ο Κυριάκος Σαββίδης, ενώ στην πολωνική Ρακόβ υπάρχει διπλή ελληνική εκπροσώπιση καθώς αγωνίζονται οι Στράτος Σβάρνας και Γιάννης Παπανικολάου.

Ο Άρης είναι ο μεγάλος άτυχος, ο οποίος αν τα καταφέρει με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, θα έχει απέναντί του την Νις προκειμένου να περάσει στους ομίλους του Conference League.

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν την Πέμπτη 18 Αυγούστου και οι δεύτεροι αγώνες την Πέμπτη 25 Αυγούστου