29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ:Η Άντβερπ δεν γλύτωσε ακόμα από τα κόλπα του Didier Lamkel Ze

ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ:Η Άντβερπ δεν γλύτωσε ακόμα από τα κόλπα του Didier Lamkel Ze

By on 2 Αυγούστου, 2022 0 1902 Views

Με το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Didier Lamkel Ze στην Ομόνοια ασχολούνται εκτενώς στο Βέλγιο. Τα δημοσιεύματα είναι αρκετά.

Ένα από αυτά στην ιστοσελίδα sporza.be αναφέρει:

«Μια νέα μεταγραφική περίοδος, ένα νέο σήριαλ γύρω από τον Didier Lamkel Zé. Ο 25χρονος ήθελε να φύγει από την Άντβερπ και να πάρει μεταγραφή στην Ομόνοια Λευκωσίας, αλλά ο Zé έστειλε τη γάτα του στις ιατρικές εξετάσεις στο κυπριακό σύλλογο.

Η Άντβερπ φαινόταν επιτέλους να έχει απαλλαγεί από τον τρομερό Didier Lamkel Zé, αλλά τα κόλπα του Καμερουνέζου επιθετικού δεν είχαν τελειώσει ακόμα.

Ο Lamkel Zé έφτασε την Κυριακή το βράδυ στην Κύπρο, αναφέρει η Ομόνοια Λευκωσίας, ο σύλλογος που τόλμησε να τον υπογράψει και τώρα έχει “κάψει τα δάχτυλά του”.

Η Ομόνοια υποστηρίζει ότι υπεγράφη το συμβόλαιο μεταξύ των συλλόγων και του παίκτη. Οι ιατρικές εξετάσεις ήταν το τελευταίο εμπόδιο, αλλά ο Lamkel Zé, σύμφωνα με τους Κύπριους, σκέφτηκε ψέματα και αρνήθηκε να περάσει την ιατρική διαδικασία.

Σύμφωνα με την Ομόνοια, ο Λάμκελ Ζέ θέλει ξαφνικά να μετακομίσει στην Ουγγαρία, αλλά οι Κύπριοι θα έχουν τα δικαιώματά τους προστατευμένα από τη FIFA».

Οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο 25χρονος ποδοσφαιριστής έχει επαφές με την Φερεντσβάρος επιβεβαιώνονται από τον δημοσιογράφο David Van den Broeck, ο οποίος σε ανάρτησή του στο twitter σημειώνει πως ο Ζε τίναξε τον αέρα τη συμφωνία με την Ομόνοια και θέλει να πάει στην Φερεντσβάρος όπου μπορεί να κερδίσει περισσότερα.

Η σχετική ανάρτηση: «Ο Λάμκελ Ζε ανακατεύει ξανά τα πράγματα: τελικά τίναξε στον αέρα τη συμφωνία με την Ομόνοια Λευκωσίας. Τώρα θέλει να πάει στη Φερεντσβάρος (Ουγγαρία), όπου μπορεί να κερδίσει περισσότερα. Η Άντβερπ δεν διασκέδασε και τι θα λέγατε για τους Κύπριους;».

Νέο δημοσίευμα από το Βέλγιο, κάνει αναφορά στον Λαμκέλ Ζε.

Ουσιαστικά μέσα από το συγκεκριμένο δημοσίευμα, γίνεται ξεκάθαρη αναφορά ότι ο παίκτης άλλαξε γνώμη επειδή είχε βρει περισσότερα λεφτά την τελευταία στιγμή από την Φερεντσβάρος.

Αναλυτικά:

Δεν πάει καλά για την Άντβερπ. Τώρα είχε οριστική συμφωνία για τον Didier Lamkel Zé  και τώρα (ο Ζε) ανατινάζει την ίδια τη συμφωνία. Ήταν στην Κύπρο τη Δευτέρα για να υπογράψει με την Ομόνοια Λευκωσίας, με την οποία η Άνβτερπ είχε συμφωνία και ο Ζε είχε ήδη δεσμευτεί να υπογράψει, αλλά μια πρόταση της τελευταίας στιγμής από άλλο σύλλογο του άλλαξε γνώμη.

Ο Φερεντσβάρος είχε πηδήξει στο χορό τις τελευταίες μέρες και έδειχνε να έχει καθυστερήσει, αλλά αυτό δεν ένοιαζε τον Lamkel Zé. Παρόλο που οι σύλλογοι είχαν ήδη ανακοινώσει τη συμφωνία, τώρα θέλει να πάει στην Ουγγαρία – για μεγαλύτερη αθλητική πρόκληση και μεγαλύτερο μισθό – για να υπογράψει εκεί. Δεν διασκεδάζουν στην Άντβερπ, και τι λέτε για την Ομόνοια; Οι Κύπριοι σχεδιάζουν να πάνε στη FIFA.