25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Ο Βέρμπιτς πάει στην Αθήνα για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό

Ο Βέρμπιτς πάει στην Αθήνα για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό

By on 29 Ιουλίου, 2022 0 1077 Views

Ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε ότι υπάρχει προφορική συμφωνία με τον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς και ο Σλοβένος εξτρέμ έρχεται το μεσημέρι της Παρασκευής (29/07) για να κλείσει η συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό.

Οι πράσινοι επιβεβαίωσαν ότι έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Σλοβένο εξτρέμ, , με τον παίκτη να έρχεται για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στο Τριφύλλι.

Η συμφωνία των δύο πλευρών αφορά τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και ο παίκτης αναμένεται να ενταχθεί άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα προκριματικά του Conference League αφού έχει αγωνιστεί με την Ντινάμο Κιέβου. Ωστόσο μπορεί να αγωνιστεί κανονικά στη φάση των ομίλων εφόσον οι πράσινοι προκριθούν σε αυτούς.

Ο διεθνής Σλοβένος ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο δεξί όσο και στο αριστερό άκρο της επίθεσης ενώ κατά συνθήκη μπορεί να αγωνιστεί και στην κορυφή και αυτά είναι στοιχεία που ήθελε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο 28χρονος εξτρέμ (σ.σ. 27 Νοεμβρίου 1993) αποτέλεσε από την πρώτη στιγμή το νούμερο ένα στόχο του Παναθηναϊκού για τη θέση των εξτρέμ ώστε να έρθει να πλαισιώσει τους Αϊτόρ και Παλάσιος και να συνθέσει μια εκπληκτική τριπλέτα.

Στην Ντιναμό μετράει τριψήφιο αριθμό αγώνων (121) με σπουδαία νούμερα (37 γκολ, 12 ασίστ). Ένα εκ των τερμάτων του μάλιστα έχει σημειωθεί στο Γ.Καραϊσκάκης, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (2-2, τον Φλεβάρη του 2019).

Προηγουμένως ο Βέρμπιτς είχε φτιάξει το όνομά του παίζοντας στην Κοπεγχάγη (22 γκολ, 15 ασίστ σε 99 ματς), από την οποία η ομάδα του Κιέβου τον είχε αγοράσει τον χειμώνα του 2018 αντί 4 εκατομμυρίων ευρώ. Την καριέρα του την έχει συνδέσει επίσης με την Τσέλιε, την ομάδα της γενέτειράς του στη Σλοβενία.