28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Ολυμπιακός: Στο τραπέζι η  λίστα για τον επόμενο προπονητή. Δύσκολα συνεχίζει ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Στο τραπέζι η  λίστα για τον επόμενο προπονητή. Δύσκολα συνεχίζει ο Μαρτίνς

By on 28 Ιουλίου, 2022 0 819 Views

Ο Πέδρο Μαρτίνς δύσκολα θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού ύστερα από τον οδυνηρό αποκλεισμό από τη Μακάμπι Χάιφα στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η βαριά ήττα με 4-0 από τη Μακάμπι Χάιφα αναμένεται να αποτελέσει το “κύκνειο άσμα” του Πέδρο Μαρτίνς στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Η κατάσταση μοιάζει πλέον μη αναστρέψιμη για τον Πορτογάλο τεχνικό, με τους ερυθρόλευκους να εξετάζουν πιθανά ονόματα που θα τον διαδεχθούν στον πάγκο.

Τα χρονικά περιθώρια είναι στενά, αφού ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (4/8) αντιμετωπίζει τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στον πρώτο αγώνα για την πρόκριση στα playoffs του Europa League.

Με την αναμέτρηση να διεξάγεται στο “Καραϊσκάκης” και τη βαριά ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στο τέλος του αγώνα με τη Μακάμπι Χάιφα, είναι σαφές πως δεν είναι απλή η επιλογή του Ολυμπιακού να μπει σ’αυτές τις διπλές αναμετρήσεις με τον Πορτογάλου στον πάγκο του.

Ο Μαρτίνς μετά το βαρύ 0-4 ρωτήθηκε για το μέλλον του στους πρωταθλητές Ελλάδας και δήλωσε κατηγορηματικά “δεν θα παραιτηθώ ποτέ από τον Ολυμπιακό, θα συνεχίσω να δίνω την ψυχή μου”.

Είναι δεδομένη η πίστη και η θέληση του Πορτογάλου να ανατρέψει της εις βάρος του κατάσταση, είναι όμως επίσης δεδομένο πως υπάρχει ήδη λίστα υποψηφίων προπονητών.