28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πουρσαϊτίδης:Θα κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, με τα λεφτά που έχουμε

Πουρσαϊτίδης:Θα κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, με τα λεφτά που έχουμε

By on 13 Ιουλίου, 2022 0 5934 Views

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή της Νέας Σαλαμίνας, Σάββα Πουρσαϊτίδη στη διάσκεψη στα πλαίσια της εκδήλωσης της ομάδας…

“Έχουν μείνει 1-2 πινελιές για να ολοκληρωθεί το ρόστερ.

Με την βοήθεια του κόσμου, θέλουμε να έχουμε θετικά αποτελέσματα στην έδρα μας.

Είμαστε αισιόδοξοι, αν και δεν έχουμε τα πολλά λεφτά, ότι θα κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα.

Οι περσινοί παίκτες είναι Α’ Κατηγορίας. θεώρησα ότι μπορούν να ανταποκριθούν και φέτος.

Οι ποδοσφαιριστές που πήραν χρόνο στην προηγούμενη θητεία μου είναι οι ίδιοι που βρήκα στην επιστροφή μου. Δεν βγήκαν άλλα παιδιά δυστυχώς. Έχουν την εμπειρία, έχουν το DNA του καλού ποδοσφαίρου και έχουν όλα τα φόντα για να πάνε καλύτερα”.

Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι μπορούμε να κάνουμε μια καλή πορεία, παρά το ότι δεν έχουμε τα μπάτζετ άλλων ομάδων.

Οι Red Rebels δεν θα είναι στο γήπεδο. Αυτό μας στεναχωρεί αλλά είναι ένα κομμάτι που πρέπει να σεβαστούμε. Είμαστε χαρούμενοι γιατί θα έχουμε κόσμο, θεωρώ δεδομένη την παρουσία του κόσμου αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. 

Είμαι πολύ χαρούμενος που η διοίκηση αναβαθμίζει το προπονητικό κέντρο απ’ την ρίζα του. Μέχρι να επιστρέψουμε απ’ την προετοιμασία θα είναι έτοιμο”.

Επίσης ανέφερε: “Αν αυξηθεί το μπάτζετ θα γίνουν παραπάνω κινήσεις. Θα αποκτηθεί εξτρέμ και επιθετικός. Αναλόγως της προετοιμασίας θα ξεκαθαρίσει αν θα έχει κάποιες προσθαφαιρέσεις”.