19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Οι επιλογές Σόουζα και ΑΠΟΕΛ για το σοβαρό θέμα που προέκυψε αξίας 190 χιλιάδων ευρώ

Οι επιλογές Σόουζα και ΑΠΟΕΛ για το σοβαρό θέμα που προέκυψε αξίας 190 χιλιάδων ευρώ

By on 4 Ιουλίου, 2022 0 1781 Views

Το θέμα Λούκας Σόουζα είναι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας στο ΑΠΟΕΛ, με τα δεδομένα να οδηγούν σε απρόβλεπτο σκηνικό.

Ο Βραζιλιάνος θα αποφασίσει για το επόμενο βήμα και την τροπή που θα πάρει το όλο θέμα, αλλά και κατ’ επέκταση για το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Η απόφαση της FIFA δικαίωσε την Changchun Yatai, με τον ποδοσφαιριστή να καλείται να αποπληρώσει την οφειλή των 190 χιλιάδων Ευρώ που επιδικάστηκε.

Τα δεδομένα όσο αφορά το επόμενο βήμα, φέρουν τον ποδοσφαιριστή να έχει δύο επιλογές που είναι οι εξής:

1          Έχει το δικαίωμα να εφεσιβάλει την απόφαση και μια τέτοια εξέλιξη θα του δώσει επιπλέον χρόνο και αναστολή στην οποιαδήποτε επίπτωση μπορεί να υπάρξει για τον ίδιο και για το ΑΠΟΕΛ.

2          Η άλλη επιλογή που θα λύσει το θέμα μια και καλή είναι να πληρώσει ο ποδοσφαιριστή το ποσό που απορρέει από την απόφαση και να κλείσει το όλο θέμα.about:blank

Όσον αφορά την πλευρά του ΑΠΟΕΛ, υπάρχει μεν ιδιωτικό συμφωνητικό με το οποίο είναι ξεκάθαρο ότι η ευθύνη για την αποπληρωμή βαραίνει τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο αυτό δεν απαλλάσσει την ομάδα σε περίπτωση αρνητικής εξέλιξης.

Για την εξέλιξη του όλου θέματος, δεν μπορεί να γίνει καμία πρόβλεψη, όπως και για το μέλλον του Λούκας Σόουζα στο ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι θα διαφυλάξουν όλα τα νόμιμα δικαιώματα τους, όπως απορρέουν από τη συμφωνία που έχουν με τον Βραζιλιάνο και ουσιαστικά η μπάλα είναι στον ίδιο για να καθορίσει τις εξελίξεις.