25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Έντονη αντίδραση της Πάφου.Παρόλογο αυτό που θέλει ο ΚΟΑ δηλώνει ο Χάρης Θεοχάρους

Έντονη αντίδραση της Πάφου.Παρόλογο αυτό που θέλει ο ΚΟΑ δηλώνει ο Χάρης Θεοχάρους

By on 29 Ιουνίου, 2022 0 675 Views

Έντονη αντίδραση προέκυψε από την Πάφο για την είδηση που βγήκε δια στόματος του Ανδρέα Μιχαηλίδη σχετικά με τα έργα που θα αρχίσουν εντός του 2022 στο «Στέλιος Κυριακίδης»

Ο γενικός διευθυντής της Πάφου Χάρης Θεοχάρους μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95,0 εξέφρασε βεβαίως την αντίθεσή του τονίζοντας πως στερείται σοβαρότητας το να μην υπάρχει γήπεδο να φιλοξενήσει τις δύο ομάδες της πόλης (καθώς επηρεάζεται και ο Ακρίτας), αλλά και την απορία του ως προς το γιατί να πρέπει να γίνουν τώρα τα έργα από τη στιγμή που «το ταρτάν είναι σε άθλια κατάσταση εδώ και 8-9 χρόνια».

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Δεν με αιφνιδίασε. Ξέρεις ότι άμα δεν είμαι πολύ ψύχραιμος μπορεί να πω πράγματα που δεν πρέπει. Όμως είναι κάτι που δεν με ξαφνιάζει καθόλου. Επανειλημμένως έχουμε πει ότι κάποιοι θα βρεθούν εκτεθειμένοι. Αυτό είναι ακόμη ένα συμβάν που αφήνει κόσμο εκτεθειμένο. Στερείται σοβαρότητας να υπάρχουν δύο ομάδες πρώτης κατηγορίας σε μια επαρχία και να μην υπάρχει ένα γήπεδο να τις φιλοξενήσει. Καμιά 40αριά-50αριά χιλιόμετρα λίγο πιο κάτω ένα άλλο γήπεδο είχε θέματα, από τις θέσεις που θα είχε, από το χρονικό διάστημα αποπεράτωσής του και τα λεφτά που έχουν δαπανηθεί και το ότι θα ξεκινούσε τώρα αυτό και πάει καλό Γενάρη, τα λέει όλα.

Δεν το πολυκαταλαβαίνω αυτό το ότι «θα χαθεί το κονδύλι». Δηλαδή εμείς οι αδαείς που δεν γνωρίζουμε τόσο τα χρονοδιαγράμματα και τους κανονισμούς. Το ταρτάν που εδώ και 8-9 χρόνια είναι σε άθλια κατάσταση, πρέπει αυτή τη στιγμή να τοποθετηθεί στους επόμενους μήνες απαραίτητα; Εκτιμώ πάρα πολύ τον κ. Μιχαηλίδη, είναι πάρα πολύ καλός επικοινωνιακά. Το ότι πραγματικά γυρίζει κι αυτό το θέμα σε κάποιους άλλους, με ξεπερνά. Εμείς γνωρίζαμε ότι υπήρχε πρόθεση να βγουν με προσφορά για το θέμα του στίβου. Τους είχαμε ενημερώσει ότι αν γίνει αυτό και μη κακό κάνουν για πρώτη φορά πιο γρήγορες ενέργειες, μην πούμε και τίποτα άλλο, θα βρεθούν εκτεθειμένοι. Φαίνεται πως προχώρησαν για πρώτη φορά πιο γρήγορα οι ενέργειες, κάτι που δεν χρειάζεται καν. Μιλάμε για να τοποθετηθεί ο στίβος, ένα εκατομμύριο, σε ένα γήπεδο που χρήζει κατεδάφισης. Αν αυτό δεν είναι παράλογο, δεν ξέρω τι είναι λογικό σε αυτόν τον τόπο. Πήγαμε σε συνάντηση με τον ΚΟΑ, εξηγήσαμε ότι είμαστε διατεθειμένοι να βρούμε λύση και σε αυτό το κομμάτι του στίβου.

Η ομοσπονδία πήρε την επιστολή που λέει ότι αν ξεκινήσουν τα έργα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί το γήπεδο. Μας εξήγησε η ΚΟΠ τους προβληματισμούς της γιατί δημιουργείται όντως σοβαρότατο θέμα. Από την άλλη μιλάμε για τον Ακρίτα που θέλει να μπει στη διαδικασία γηπέδου στη Χλώρακα. Θα μπορούσε να γίνει ένα προσωρινό γήπεδο με το κονδύλι της κοινότητας της Χλώρακας για να φιλοξενεί τις δύο ομάδες στο άμεσο μέλλον και μετά να γίνει η προεργασία στο Παφιακό. Μια ολόκληρη επαρχία δεν έχει γήπεδο πρώτης κατηγορίας. Το να πληροί τα κριτήρια το γήπεδο της Χλώρακας δεν είναι εύκολο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα όμως μπορούσαν να μπουν στο περιθώριο κάποια έργα στο «Στέλιος Κυριακίδης». Δεν πιστεύω ούτε ότι θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο, ούτε ότι θα πάρει 8-10 μήνες. Πιστεύω πως ο κ. Μιχαηλίδης θα τα αλλάξει 3-4 φορές.

Νομίζω είναι το καλύτερο να γίνουν καλοκαίρι τα έργα. Θα βολέψει όλο τον κόσμο. Μας ενδιαφέρει ο αθλητισμός αλλά μπορούμε να βρούμε λύσεις. Να ικανοποιηθούν όλες οι πλευρές και να υπάρχουν γήπεδα για όλους. Καταλαβαίνετε για τι τρύπα μιλάμε ότι θα ανοίξουμε. Μιλάμε για δύο ομάδες της πρώτης κατηγορίας στην Πάφο που δεν θα έχουν γήπεδο. Πού θα αγωνίζονται οι ομάδες αυτές; Αφού υπάρχει θέμα και με το Τσίρειο. Θεωρώ ότι πρέπει να κάτσουμε στο τραπέζι όλες οι πλευρές, είμαι σίγουρος ότι μπορούν να βρεθούν λύσεις για να βολέψουμε όλο τον κόσμο».