Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Θα έχουν πρόβλημα γηπέδου ΠάφοςFC και Ακρίτας.Θα κλείσει 8 μήνες το Στέλιος Κυριακίδης

29 Ιουνίου, 2022
515 Views
0 Comments
Θα έχουν πρόβλημα γηπέδου ΠάφοςFC και Ακρίτας.Θα κλείσει 8 μήνες το Στέλιος Κυριακίδης

Σύμφωνα με τις  δηλώσεις του προέδρου του ΚΟΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη στον ΣΠΟΡ FM 95,0 σχετικά με τα έργα που θα γίνουν στο «Στέλιος Κυριακίδης», Πάφος και Ακρίτας Χλώρακας θα πρέπει να ψάξουν για νέο γήπεδο μέσα στην σεζόν!

Όπως σημείωσε θα χρειαστούν 8 μήνες για να ολοκληρωθούν τα έργα για την ανακατασκευή του ταρτάν.

Μάλιστα ο Πρόεδρος του οργανισμού σημείωσε πως τα έργα πρέπει να αρχίσουν εντός του 2022 ώστε να μην χαθεί το κονδύλι που υπάρχει για αυτά!

Για τον προϋπολογισμό του έργου: «Υπάρχει στο προϋπολογισμό του ΚΟΑ ένα ποσό 410 χιλιάδες ευρώ για την επιδιόρθωση του ταρτάν στο Στέλιος Κυριακίδης για να το επιδιορθώσουμε. Αν δεν κάνουμε αυτές τις διαδικασίες το 2022 και δεν το επιδιορθώσουμε αυτά τα λεφτά θα χαθούν. Ναι μεν εξετάζουμε αυτή την πολύ καλή πρόταση, αλλά την ίδια ώρα πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι οι αθλητές της Πάφου δεν θα έχουν ένα άθλιο χώρο για να προπονούνται όσο το δυνατό πιο γρήγορα. Μέσα στον άλλο μήνα θα πρέπει να απαντηθούν αυτά τα ερωτήματα. Έχουμε ειδοποιήσει την Πάφο ότι θα διακοπεί η χρήση του Στέλιου Κυριακίδης κατά τη διάρκεια των εργασιών. Χθες τα υπόγραψα τα πιστοποιητικά, δώσαμε την έγκριση μας στην Πάφο και στον Ακρίτα, για χρήση του Στέλιου Κυριακίδης μέχρι την έναρξη των εργασιών ».

Για την ημερομηνία που θα ξεκινήσουν οι εργασίες: «Θα αρχίσουν εντός του 2022, λόγω του ότι υπάρχει κίνδυνος να χαθούν τα λεφτά. Μπορεί να είναι Οκτώβριο για παράδειγμα και θα πάρει οκτώ μήνες. Έχουμε ειδοποιήσει την Πάφο εδώ και πάρα πολύ καιρό. Μας έχουν ξεκαθαρίσει οι αρμόδιοι υπεύθυνοι να μηνγίνονται αγώνες ενώ γίνονται τα έργα. Έτσι παν αυτά τα πράγματα με το δημόσιο χρήμα».

Για το που θα αγωνίζεται η Πάφος και ο Ακρίτας αυτό το διάστημα: «Λογικά στην Πάφο έχουν κάνει τις σκέψεις τους και έχουν πάρει τις αποφάσεις τους».

Comments are closed.