19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Καλούν στην Τουρκία τον Σαμπάλα.Ίσως προκύψει θέμα.Πάει Βουλγαρία η αποστολή του ΑΠΟΕΛ

Καλούν στην Τουρκία τον Σαμπάλα.Ίσως προκύψει θέμα.Πάει Βουλγαρία η αποστολή του ΑΠΟΕΛ

By on 28 Ιουνίου, 2022 0 949 Views

Ίσως προκύψει θέμα Φακούντο Σαμπάλα στο AΠΟΕΛ . Ο 23χρονος  Αργεντινός ποδοσφαιριστής (2-1-1999) φαίνεται να έχει μπει στο στόχαστρο ομάδων από την Τουρκία που του προσφέρουν διπλάσια χρήματα από το συμβόλαιο που έχει με τους «γαλαζοκίτρινους» και το οποίο όχι μόνο δεν έγινε εφικτό να ανανεωθεί αλλά ολοκληρώνεται τέλος Μαΐου του 2023.
Πολύ πιθανόν μάλιστα, οι εξελίξεις να είναι άμεσες με τον Σαμπάλα να επιθυμεί να κερδίσει πολύ καλύτερο συμβόλαιο, το οποίο σίγουρα δεν μπορεί να του δώσει τοΑΠΟΕΛ , ώστε να τον κρατήσει στο ρόστερ.
Για να φύγει βέβαια, θα χρειαστεί η συγκατάθεση των «γαλαζοκιτρίνων» αλλά από την στιγμή που ο παίκτης επιθυμεί να φύγει, τότε ενδεχομένως να αποχωρήσει από την ομάδα με κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα φυσικά.

Στο μεταξύ αναχωρεί σήμερα η αποστολή του ΑΠΟΕΛ για τη Βουλγαρία, όπου θα διεξαχθεί το βασικό σκέλος της προετοιμασίας. Στο Εθνικό Προπονητικό κέντρο της βαλκανικής χώρας, στη Σόφια, θα μπουν οι βάσεις για τη σεζόν 2022-23, με κύριο μέλημα του Σωφρόνη Αυγουστή να είναι έτοιμοι οι γαλαζοκίτρινοι για τις μάχες του Κόνφερενς Λιγκ με την Μπότεφ Πλόβντιφ.

Η επιστροφή είναι προγραμματισμένη για τις 9 Ιουλίου και στο διάστημα που θα μεσολαβήσει θα διεξαχθούν τρία φιλικά, στις 30 Ιουνίου, στις 3 και τις 8 Ιουλίου, ενώ στις 12 του μήνα θα διεξαχθεί η πρόβα τζενεράλε με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ.