28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Στόχος της Los Angeles FC να κρατήσει τον Μπέιλ για πολλά χρόνια

Στόχος της Los Angeles FC να κρατήσει τον Μπέιλ για πολλά χρόνια

By on 27 Ιουνίου, 2022 0 695 Views

Η Los Angeles FC ήταν η κερδισμένη στη μάχη της απόκτησης του Γκάρεθ Μπέιλ, με την ομάδα του MLS να εκφράζει μάλιστα την αισιοδοξία της -μέσω του προέδρου της- πως ο Ουαλός σταρ θα παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα στις ΗΠΑ.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ αναζητούσε -μετά την αποχώρησή του από την Ρεάλ- μία ομάδα για να έχει παιχνίδια στα πόδια του ενόψει της συμμετοχής του στο Μουντιάλ του Κατάρ με την Ουαλία εκείνη που τον έκανε να νιώσει ασφάλεια και να τον πείσει να υπογράψει μαζί της ήταν η Los Angeles FC.

Αυτό ήταν το δεύτερο μεταγραφικό χτύπημα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα από την ομάδα του MLS αφού είχε προηγηθεί η απόκτηση του Τζόρτζιο Κιελίνι (έμεινε ελεύθερος από την Γιουβέντους), με τον πρόεδρό της, Τζον Θόρινγκτον, να μην κρύβει μάλιστα την πεποίθησή του πως η συνεργασία με τον Μπέιλ θα είναι μεγάλης χρονικής διάρκειας.

“Θα ήθελα να αναφερθώ σε λεπτομέρειες, αλλά, ως πολιτική, δεν το κάνω. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι η LAFC και ο Γκάρεθ ελπίζουν ότι αυτή θα είναι μια μακροπρόθεσμη συνεργασία και ένα βήμα για τον Γκάρεθ και την οικογένειά του.

Δεν μιλούσαμε ποτέ για ένα διάστημα έξι μηνών μόνο και μόνο για να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, πάντα μιλούσαμε για μία μακροπρόθεσμη συνεργασία. Αυτό ήταν ξεκάθαρο από τον Μπέιλ και τον εκπρόσωπό του.

Προφανώς περιμένουμε να είναι ένας κορυφαίος παίκτης τόσο για εμάς όσο και για το πρωτάθλημα”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της “Daily Mail”, ο πρώην φορ της Ρεάλ αναμένεται στο Λος Άντζελες μέσα στις επόμενες ημέρες και δεν αποκλείεται το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα να γίνει στις πρώτες ημέρες του Ιουλίου όπου είναι προγραμματισμένο το τοπικό ντέρμπι με τους Γκάλαξι.