ΔΙΕΘΝΗ
Like

Πλατινί: “Έχασα, η FIFA έχει ήδη κερδίσει, μου αφαίρεσαν κάθε φιλοδοξία που μπορούσα να έχω”

27 Ιουνίου, 2022
1704 Views
0 Comments
Πλατινί: “Έχασα, η FIFA έχει ήδη κερδίσει, μου αφαίρεσαν κάθε φιλοδοξία που μπορούσα να έχω”

Ο Μισέλ Πλατινί κατηγόρησε την FIFA, σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στην ελβετική τηλεόραση, η οποία μεταδόθηκε την Κυριακή (26/6), στο περιθώριο της δίκης του που διεξάγεται για υπόθεση διαφθοράς.

Η απόφαση θα εκδοθεί στις 8 Ιουλίου από το Ομοσπονδιακό Ποινικό Δικαστήριο της Μπελιντσόνα.

“Επιτίθεμαι σε δύο πολύ ισχυρούς οργανισμούς. Στην ελβετική Δικαιοσύνη και τα δισεκατομμύρια της FIFA. Είναι δύσκολο να τους πολεμήσεις, αλλά εξακολουθώ να παλεύω, γιατί ξέρω ότι υπάρχει συμπαιγνία και έκαναν πολλά πράγματα μεταξύ τους”, είπε μεταξύ άλλων και παραδέχθηκε:

“Η FIFA διοικείται από μια διοίκηση που έχει όλα τα μέσα για να προστατευθεί. Είναι δύσκολο να τους νικήσεις. Έχασα, η FIFA έχει ήδη κερδίσει. Έχουν περάσει επτά χρόνια από τότε που μου αφαίρεσαν κάθε φιλοδοξία που θα μπορούσα να είχα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Είναι τελειωμένο. Επτά χρόνια πέρασαν, κέρδισαν.

Επιπλέον, υπάρχει ένας άνθρωπος που εργάσθηκε στον τομέα επικοινωνίας της FIFA και ο οποίος μου είπε: Εν πάση περιπτώσει, ποιος νοιάζεται, ακόμη κι εάν δεν υπάρχει τίποτε, γιατί σε επτά χρόνια, επαγγελματικά θα είσαι νεκρός”.

Comments are closed.