29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Κριστιάνο Ρονάλντο: Πληθαίνουν τα σενάρια δυσαρέσκειας και σκέψεων αποχώρησης

Κριστιάνο Ρονάλντο: Πληθαίνουν τα σενάρια δυσαρέσκειας και σκέψεων αποχώρησης

By on 24 Ιουνίου, 2022 0 706 Views

Κριστιάνο Ρονάλντο: Πληθαίνουν τα σενάρια δυσαρέσκειας και σκέψεων αποχώρησης

Ο Κριστιάνο φαίνεται ότι αρχίζει και σκέφτεται τι θα μπορούσε τελικά να κάνει το φετινό καλοκαίρι, από τη στιγμή που η Γιουνάιτεντ δεν δείχνει να είναι ιδιαίτερα ενεργή στο μεταγραφικό τοπίο…

Ο 37χρονος σούπερ σταρ των «κόκκινων διαβόλων» σε όλες τις δημόσιες τοποθετήσεις του τον προηγούμενο καιρό ανέφερε ότι θα είναι παρών στην επόμενη μέρα της Γιουνάιτεντ με τον Έρικ Τεν Χαγκ στον πάγκο, ωστόσο, ο διεθνής Τύπος καθημερινά παρουσιάζει κάτι διαφορετικό.

Ο νέος προπονητής της ομάδας του Μάντσεστερ δεν έχει καταφέρει να πάρει ούτε τον Φρένκι Ντε Γιόνγκ που θα ήθελε και τώρα προσπαθεί να πάρει στο «Ολντ Τράφορντ» τον Άντονι που είχε και στον Άγιαξ.

Η Record γράφει πως ο CR7 αρχίζει και βλέπει ότι η Γιουνάιτεντ παραμένει σε πολύ ρηχά νερά όσον αφορά στο «κολύμπι» στο μεταγραφικό τοπίο με τον Ιούνιο να φτάνει στο τέλος του και αυτό δείχνει να τον έχει ενοχλήσει.

Η Σίτι πήρε Χάαλαντ, η Λίβερπουλ πήρε Νούνιες, Καρβάλιο και Ράμσεϊ, η Άρσεναλ ενισχύεται, η Τσέλσι το… ψάχνει ακόμα και οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι στο πουθενά. Κι αυτό δείχνει να ενοχλεί τον Ρονάλντο…