26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΛΟΥΤΗΣ: Στη Λεμεσό περιμέναμε 20 χρόνια.Θα αρχίσουμε στο Τσίρειο και ελπίζουμε…

ΠΛΟΥΤΗΣ: Στη Λεμεσό περιμέναμε 20 χρόνια.Θα αρχίσουμε στο Τσίρειο και ελπίζουμε…

By on 23 Ιουνίου, 2022 0 9887 Views

Για ότι αφορά την ΑΕΛ, το νέο γήπεδο αλλά και την επιστροφή του, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 ο νέος εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Πλουτής Αβραάμ.

-Για την επιστροφή του: «Θέλω να εκφράσω τη χαρά μου που επιστρέφω την ΑΕΛ και που συμμετέχω στη φετινή προσπάθεια. Είμαι κι εγώ ενθουσιασμένος και χαρούμενος που θα συμβάλω σε αυτήν. Θέλουμε κοντά τον κόσμο, να νιώσουμε ότι είναι δίπλα μας».

-Για την ομάδα: «Γίνονται πολλές αλλαγές, και οργανωτικές και αγωνιστικές. Θα δούμε μια διαφορετική ΑΕΛ. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική και ισχυρή ομάδα. Οι στόχοι μας είναι πρωταγωνιστικοί. Ο πρώτος στόχος είναι η επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Με το νέο γήπεδο έχουμε μια μεγάλη πρόκληση μπροστά μας. Έχουν προσληφθεί αρκετά άτομα στην ΑΕΛ αυτό το καλοκαίρι. Θα είναι μια εντελώς καινούρια ομάδα σε όλα τα επίπεδα».

-Για την ενίσχυση: «Ο προγραμματισμός είναι σε εξέλιξη. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, θα είμαστε έτοιμοι. Στις 18 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η επίσημη πρώτη, μια βδομάδα νωρίτερα θα γίνουν τα εργομετρικά. Υπάρχουν καταρχήν συμφωνίες με ποδοσφαιριστές και μέσα στην επόμενη βδομάδα θα έχουμε επίσημες ανακοινώσεις. Να ξεκαθαρίσω κάτι. Ο Σίλας είναι το απόλυτο αφεντικό στην ομάδα, σε συνεργασία με τον Μπεμπέ. Όλες οι κινήσεις είναι με τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης. Ο πρόεδρος είναι αποφασισμένος να δώσει στην τεχνική ηγεσία ότι χρειαστεί για να δημιουργηθεί μια ισχυρή ομάδα.

Για το γήπεδο: «Θα κάνουμε υπομονή. Στη Λεμεσό περιμέναμε 20 χρόνια. Δεν μπορώ να πω πότε θα είναι έτοιμο, ελπίζουμε το συντομότερο δυνατό. Σίγουρα θα ξεκινήσουμε στο Τσίρειο τη νέα σεζόν για κάποια παιχνίδια».