24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024

Θα κάνει υπερβάσεις η Ν.Σαλαμίνα χωρίς επενδυτή

By on 21 Ιουνίου, 2022 0 17059 Views

O Γιάννης Χρυσοστόμου, πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, αναφέρθηκε σε θέματα που αφορούν την ομάδα του μιλώντας στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0.
Όλα όσα είπε:
Πώς πάνε γενικά τα πράγματα; 
«Τα πράγματα πάνε καλά, θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο».
Για τον Έκτορ Γκονζάλες: «Ένας έμπειρος και αξιόλογος προπονητής. Μαζί με τον Χριστόδουλο Χριστοδούλου θα αποτελέσουν τους βοηθούς του Σάββα Πουρσαϊτίδη. Νιώθουμε ευτυχείς που έχουμε μαζί μας τον  Έκτορ και θεωρούμε ότι έχουμε ένα δυνατό προπονητικό τιμ».
Για τα εγκαίνια του προπονητικού γηπέδου
: «Είναι ένα μικρό γήπεδο που προπονούνται οι ομάδες μας. Βρίσκεται δίπλα από το «Αμμόχωστος». Καταφέραμε να παραδώσουμε στα παιδιά και στους γονείς ένα πολύ όμορφο γήπεδο. Αποτελεί στολίδι για την πόλη. Έχουν συνδράμει αρκετοί σε αυτό»
Για το «Αμμόχωστος»: «Δεν αναμένουμε να έχουμε κάποιο πρόβλημα. Έχει εγκριθεί έρευνα για ελέγχους σε θέματα ασφάλειας. Οι μελέτες αυτές θα είναι έτοιμες σε 2-3 μήνες και δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα».
Θα αγωνίζεται και η Καρμιώτισσα στο γήπεδο σας;
«Είμαστε σε διαβουλεύσεις. Είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά ας αφήσουμε τις εξελίξεις να τρέξουν και έπειτα να πούμε το οτιδήποτε»
Για τη νέα ΓΣ και το θέμα επενδυτή: «Δεν υπάρχει θέμα επενδυτή αυτή τη στιγμή που μιλούμε. Θα γίνουν κάποιες υπερβάσεις στο μέτρο του δυνατού έτσι ώστε να μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε με προϋπολογισμούς λιτότητας. Καταβάλλονται πολλές προσπάθειες από τα μέλη του ΔΣ να αυξηθούν τα έσοδα μας. Θα συζητηθούν μόνο οικονομικά θέματα στη ΓΣ. Είδαμε και πάθαμε δεν θα γίνουν τα ίδια λάθη».
Για την συνάντηση προέδρων με τον Γιώργο Κούμα και τις αλλαγές που λέγεται ότι θα γίνουν; «Δεν νομίζω να υπάρχει θέμα. Εγώ βλέπω ότι θα συνεχίσουμε με 6 ομάδες στο α’ γκρουπ και 8 ομάδες στο β’ γκρουπ. Σε αυτές τις συναντήσεις δεν παίρνονται αποφάσεις. Εγώ θεωρώ κλειστό το θέμα. Έξι στον πάνω όμιλο και 8 στον κάτω όμιλο».
Για τη διαιτησία: «Η πάγια θέση της Νέας Σαλαμίνας είναι ότι πρέπει να στηρίζεται η Κυπριακή διαιτησία. Οι παράγοντες πρέπει να αφήσουμε τους διαιτητές μακριά από πιέσεις και οποιαδήποτε άλλη προσπάθεια εκφοβισμού. Τα θέματα δημιουργούνται καθαρά από την πίεση των παραγόντων. Δεν είναι ούτε θέμα Μάζιτς, είτε του οποιουδήποτε Μάζιτς. Η διαιτησία μιας και υπάρχουν και νεαροί, δεν πρέπει να τους κάψουμε».
Για το αν θα επιστρέψουν στα γήπεδα οι οργανωμένοι οπαδοί: «Οι οργανωμένοι μας οπαδοί, παρόλο που νιώθουν προδομένοι, θα επιμείνουν στις θέσεις τους και θα απέχουν».