ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Like

Γιαννακόπουλος: «Θα χτίσουμε από το μηδέν τον Παναθηναϊκό για να επαναφέρουμε την κανονικότητα στο ελληνικό μπάσκετ»

20 Ιουνίου, 2022
8615 Views
0 Comments
Γιαννακόπουλος: «Θα χτίσουμε από το μηδέν τον Παναθηναϊκό για να επαναφέρουμε την κανονικότητα στο ελληνικό μπάσκετ»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε όσον αφορά την επόμενη μέρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, εξηγώντας πως τα καλύτερα είναι μπροστά για τους «πράσινους» και δηλώνοντας ουσιαστικά ότι θα βοηθήσει ενεργά την ομάδα.

Η τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Instagram

Το sweep από τον Ολυμπιακό στους τελικούς της Basket League ήταν η τελευταία σημείωση σε ό,τι αφορά τη φετινή αποτυχημένη σεζόν για τον Παναθηναϊκό που πλέον στρέφεται στην επόμενη μέρα.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε μέσω Instagram, κάνοντας τον απολογισμό των πεπραγμένων και εξηγώντας πως η εικόνα του «τριφυλλιού» ήταν απαράδεκτη. Παραδέχθηκε μάλιστα πως έγιναν πολλές λάθος επιλογές και εξήγησε πως η ευθύνη βαραίνει άπαντες.

Όσον αφορά την επόμενη μέρα, αναφέρθηκε στην επικείμενη υπογραφή της σύμβασης για το ΟΑΚΑ και διαβεβαίωσε πως τα καλύτερα είναι μπροστά για τους «πράσινους», εκφράζοντας εμμέσως πλην σαφώς την έμπρακτη στήριξή του.

Η τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Instagram

«Όσο και να έχεις το δικαίωμα σε μία-δύο αποτυχίες, πόσο δε ως ο Παντοκράτορας του μπάσκετ, η φετινή εικόνα δεν είναι αποδεκτή! Μέχρι να υπάρξει σοβαρό και πραγματικό ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν επιτρέπεται να έχουμε αυτή την εικόνα, δεν έχουμε συνηθίσει έτσι.

Έγιναν πολλές λάθος επιλογές ασχέτως αν την ώρα που πραγματοποιήθηκαν φάνταζαν ιδανικές. Η ευθύνη μας βαραίνει όλους, τον καθένα από τη θέση του.

Αυτά όμως είναι πλέον παρελθόν.

Η Ευρωλίγκα αλλάζει προς το καλύτερο, η υπάρχουσα διοίκηση μαζεύει τα τελευταία της πράγματα και αποχωρεί, με ότι αυτό συνεπάγεται για τον Παναθηναϊκό, αλλά κυρίως για ολόκληρο το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Είμαστε σε αναμονή της υπογραφής της σύμβασης για το ΟΑΚΑ, που πλέον είναι το δικό μας σπίτι για τα επόμενα 49 χρόνια.

Στο αγωνιστικό πρέπει να χτίσουμε σχεδόν από το μηδέν και θα το κάνουμε.

Στο ελληνικό μπάσκετ θα επαναφέρουμε την κανονικότητα… Να είναι όλοι σίγουρο για αυτό…

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας».

Comments are closed.