20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Κετσπάγια δεν ζήτησε πλήρη αποζημίωση αλλά μέρος του συμβολαίου του

Ο Κετσπάγια δεν ζήτησε πλήρη αποζημίωση αλλά μέρος του συμβολαίου του

By on 10 Ιουνίου, 2022 0 2496 Views

Το διαζύγιο της Ανόρθωσης με τον Τιμουρ Κετσπάγια δεν έχει  επισημοποιηθεί ακόμα αφού υπάρχει σε εκκρεμότητα με τις αποζημιώσεις που θα πάρει ο Κετσπάγια και οι συνεργάτες του αφού είχαν συμβόλαιο και για τη νέα χρονιά.

Η Ανόρθωση μπαίνει στην μετά Κετσπάγια εποχή και χρειάζεται να κλείσει τις εκκρεμότητες το γρηγορότερο για να μπορέσει να συνεχίσει τον προγραμματισμό της με ηρεμία και ασφαλώς η προτεραιότητα είναι η πρόσληψη του αντικαταστάτη του Κετσπάγια στον πάγκο της ομάδας κάτι που θα γίνει με την επισημοποίηση  του διαζυγίου με τον Γεωργιανό προπονητή. Η διοίκηση είτε θα επιλέξει τον δρόμο του συμβιβασμού στις αποζημιώσεις ή θα χρειαστεί η νομική διαδικασία όπου κατά κανόνα όσοι προσφύγουν στην αρμόδια επιτροπή της ΟΥΕΦΑ προπονητές ή παίκτες κερδίζουν ολόκληρο το συμβόλαιο τους.

Τα δημοσιεύματα περί σκληρής στάσης του Κετσπάγια και πως απαιτεί όλο το ποσό του συμβολαίου του που είναι 270 χιλιάδες είναι αναληθή και στη σφαίρα της παραπληροφόρησης.

Οι δικές μας πληροφορίες, θέλουν τον Τιμούρ, να έχει ζητήσει περίπου το 50% του συμβολαίου του πέραν από τα δεδουλευμένα,σαν αποζημίωση,  ενοχλημένος από τον τρόπο συμπεριφοράς που έτυχε σε ότι αφορά τον τρόπο απομάκρυνσης του. Αν η διοίκηση της εταιρεία της Ανόρθωσης δεν αποδεχθεί την συμβιβαστική οδό τότε οι δυο πλευρές θα οδηγηθούν σε νομική διαμάχη

Σε τέτοια περίπτωση τόσο το δικό του συμβόλαιο, όσο και των συνεργατών του, θα υπερασπίσει μέσω δικηγόρου ο Κετσπάγια.

Οι πληροφορίες, θέλουν τον Τιμούρ να έχει ήδη ενημερώσει τους συνεργάτες του, ότι θα κινηθούν αν χρειαστεί ,όλοι ομαδικά για να διεκδικήσουν τα χρήματα τους, αν η πρόταση της Ανόρθωσης δεν ικανοποιήσει και όπως φαίνεται, αυτή την στιγμή δεν ικανοποιεί.

Σίγουρα η συμβιβαστική φόρμουλα είναι το καλύτερο και για τις δύο πλευρές. Από την μια η Ανόρθωση θα πρέπει να κλείσει αυτό το θέμα το συντομότερο με μικρότερο κόστος απ ότι θα έχει αν τραβήξει το θέμα στη νομική διαδικασία, για να μπορέσει να ανακοινώσει με ηρεμία και χωρίς εκκρεμότητες το γρηγορότερο το νέο προπονητή για τον οποίο ήδη έχει επαφές ο Νέόφυτος Λάρκου και από την άλλη ο Κετσπάγια δεν θα ήθελε υποχρεωθεί να κάνει  προσφυγή για το συμβόλαιο του.