23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΙΤΣΙΔΗΣ:Ο Εθνικός δεν ξεπουλά…Οι προτάσεις απέχουν πολύ από τα θέλω μας!

ΜΙΤΣΙΔΗΣ:Ο Εθνικός δεν ξεπουλά…Οι προτάσεις απέχουν πολύ από τα θέλω μας!

By on 7 Ιουνίου, 2022 0 36975 Views

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Μάριος Μιτσίδης μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του. Μίλησε και για την περιπτωση του Μάριου Ηλία που πολιορκείται από το ΑΠΟΕΛ.

«Χθες ήταν η πρώτη συνεδρία που κάναμε μετά τον τελικό του κυπέλλου. Κάναμε ένα μίνι απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώθηκε σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ένα από τα θέματα που συζητήσαμε ήταν και η πιθανή μετεγγραφή παικτών μας σε άλλες ομάδες. Αυτά τα θέματα τα χειρίζεται αποκλειστικά ο πρόεδρος. Σίγουρα όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να χτυπήσει την πόρτα του Εθνικού και αν ικανοποιηθούμε οικονομικά, τότε θα παραχωρηθεί», είπε αρχικά.

Μετά από σχετική ερώτηση, απάντησε: «Μας χτύπησαν την πόρτα για τον Μάριο Ηλία, δεν θα αναφερθώ σε ομάδες, όμως το σίγουρο είναι πως η ομάδα μας δεν ξεπουλά. Γνωρίζουμε την αξία των παικτών μας. Ο Μάριος Ηλία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024. Οι προτάσεις που ήρθαν απέχουν πολύ από τα “θέλω” μας και είναι για ελεύθερο δανεισμό. Για τον Ανδρέα Χριστοδούλου δεν έχουμε κάτι στα υπόψη μας. Ο Άδωνη ανήκει στον Εθνικό, πρόσφερε πολλά τη φετινή σεζόν και έκανε άλματα προόδου, όμως όποιος ενδιαφέρεται θα πρέπει να αποταθεί σε εμάς για συζητήσεις. Ο Ζάκπα δεν είναι παίκτης του Εθνικού πλέον».

Για το θέμα νέου προπονητή: «Πρέπει να γίνει Γ.Σ., τα πράγματα ακόμη κινούνται σε αργούς ρυθμούς. Να τελειώσουμε με τις φετινές υποχρεώσεις και θα αρχίσουμε για τη νέα σεζόν»