28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΛΕΝΟΝ: Είναι πολύ σχολαστικοί διαιτητές στην Κύπρο. Οι Σκωτσέζοι δείχνουν τέλειοι μπροστά τους

ΛΕΝΟΝ: Είναι πολύ σχολαστικοί διαιτητές στην Κύπρο. Οι Σκωτσέζοι δείχνουν τέλειοι μπροστά τους

By on 30 Μαΐου, 2022 0 4729 Views

Συνέντευξη στον σκωτσέζικο ραδιοφωνικό σταθμό «BBC Radio Scotland» μίλησε ο προπονητής της Ομόνοιας  Νιλ Λένον, ο οποίος έκανε αναφορά στην κατάκτηση του κυπέλλου και στη διαιτησία του τελικού.

«Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι ο τελικός. Η ειρωνεία είναι πως είχαμε αποβολή και στον ημιτελικό με την Ανόρθωση. Είναι όμως μεγάλο επίτευγμα για την Ομόνοια η οποία είχε μία πολύ δύσκολη σεζόν μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι παίκτες όμως τερμάτισαν την φετινή σεζόν με στιλ», είπε.

Και ακολούθως μετά από σχετική ερώτηση απάντησε: «Αποβλήθηκα στο 119΄! Ήθελα να πω στον Γκάρι Πάρκερ ποιοι ποδοσφαιριστές θα εκτελέσουν τα πέναλτι και μου “είπε που πας;”! Του λέω “θα δώσω τη λίστα στον βοηθό μου”. Μετά ο αντίπαλος πάγκος άρχισε να φωνάζει και σκεφτόμουν εγώ… Παίζατε 116΄με παίκτη περισσότερο και διαμαρτύρεστε για την διατησία;. Στην συνέχεια δόθηκαν τρία λεπτά καθυστερήσεις και θύμωσα οπότε μίλησα στον διαιτητή πολύ έντονα. Έχουμε πρόβλημα με τη διαιτησία στην Κύπρο. Νομίζουν ότι είμαι κακός! Ο προπονητής τερματοφυλάκων μου αποβλήθηκε 7 φορές φέτος. Είναι πολύ σχολαστικοί διαιτητές. Οι Σκωτσέζοι δείχνουν τέλειοι μπροστά τους»

Φυσικά ο κ.Λένον δεν αποβλήθηκε απλά γιατί μίλησε έντονα στον διαιτητή .Στην Αγγλία ήδη μετέδοσαν σχετικό βίντεο με αρκετά …μπηηη για του λόγους της αποβολής του