26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • TIMOYΡ:Αν δεν έχει αλλάξει τίποτα αυτές τις μέρες,συνεχίζω στην Ανόρθωση(τι δήλωσε στην Γεωργία)

TIMOYΡ:Αν δεν έχει αλλάξει τίποτα αυτές τις μέρες,συνεχίζω στην Ανόρθωση(τι δήλωσε στην Γεωργία)

By on 28 Μαΐου, 2022 0 5930 Views

Καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή στη Γεωργία βρέθηκε ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για την αποτυχία της Ανόρθωσης να εξασφαλίσει εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά και για το μέλλον του.

Όσα δήλωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια, όπως μεταφέρονται από ιστοσελίδες της Γεωργίας:

«Φυσικά, ήταν ατυχές που η ομάδα δεν προκρίθηκε στην Ευρώπη αλλά τα τελευταία τρία χρόνια ήταν πολύ καλά στο πρωτάθλημα και στο Conference League, όπου παλέψαμε μέχρι το τέλος για να προκριθούμε από τον όμιλο. Δεν είναι εύκολο για μια κυπριακή ομάδα να παίζει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις ταυτόχρονα με το πρωτάθλημα. Η πρωταθλήτρια Ομόνοια δεν μπόρεσε να μπει στην πρώτη εξάδα».

«Από τη μια είναι κακό που δεν βγήκαμε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, αλλά από την άλλη είναι καλό γιατί έχουμε χρόνο να δημιουργήσουμε μια νέα ομάδα και να φέρουμε νέους παίκτες. Αν πηγαίναμε στην Ευρώπη, θα έπρεπε να παίξουμε πολύ σύντομα. Τώρα έχουμε ενάμιση μήνα να προετοιμαστούμε, που είναι μια αρκετός καιρός. Έχουμε την ευκαιρία να ξεκουράσουμε τους παίκτες μετά τον κορωνοϊό και άλλα πρόσφατα προβλήματα και να ξεκουραστούμε και εμείς».

«Γεωργιανός ποδοσφαιριστής; Αν εμφανιστεί κάποιος παίκτης με ενδιαφέρον, θα τον πάρω ευχαρίστως. Είχα Γεωργιανούς στην ομάδα και έπαιξαν στο υψηλότερο επίπεδο μαζί μας. Πριν την έναρξη της σεζόν, οι τρεις έλαβαν καλύτερες προσφορές και έφυγαν για τον ΑΠΟΕΛ. Ακόμα ψάχνω και θέλω να φέρω έναν Γεωργιανό που θα είναι χρήσιμος για την ομάδα μας και την Εθνική ομάδα».

«Έχω άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο με την Ανόρθωση και ό,τι και να γίνει θα είμαι εκεί – αν δεν έχει αλλάξει τίποτα αυτές τις μέρες».