28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Αντσελότι: “Ο καλύτερος τελικός ήταν το 2005.Τα πάντα μπορούν να συμβούν”

Αντσελότι: “Ο καλύτερος τελικός ήταν το 2005.Τα πάντα μπορούν να συμβούν”

By on 28 Μαΐου, 2022 0 472 Views

Ο Κάρλο Αντσελότι αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου πως ο καλύτερος τελικός Champions League ήταν το 2005 πάλι με τη Λίβερπουλ, ενώ εκθείασε τον αρχηγό της Ρεάλ, Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Κάρλο Αντσελότι στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της μεγάλης βραδιάς στάθηκε στην ποιότητα του Καρίμ Μπενζεμά, τον οποίο και εκθείασε, ενώ αποκάλυψε πως ο καλύτερος τελικός Champions League ως προπονητής ήταν το 2005 πάλι με τους κόκκινους.

“Ο Μπενζεμά έχει μεγάλη προσωπικότητα και ηγετικό ρόλο τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου. Αυτό που παραμένει αναλλοίωτο είναι η ποιότητά του, η οποία συνεχίζει να είναι τεράστια, όπως και η ταπεινοφροσύνη του.

Είναι πολύ διαφορετικό να είσαι προπονητής της Ρεάλ. Σκέφτομαι πόσο διαφορετικά ήταν τα πράγματα πέρυσι. Μετά ήρθε το τηλεφώνημα από τον πρόεδρο. Ήταν μεγάλο κατόρθωμα να φτάσω στη Μαδρίτη.

Όσον αφορά τον τελικό μπορεί να αγχωθώ λίγο αύριο το απόγευμα, αλλά με βοηθούν να ξεπεράσω αυτές τις ανησυχίες οι παίκτες μου, που με γεμίζουν αυτοπεποίθηση.

Ο τελικός του Champions League είναι κάτι που ονειρεύεσαι, αλλά δεν μπορείς να ελέγξεις. Αυτό είναι ο πέμπτος μου ως προπονητής και έχω καλές αναμνήσεις από όλους. Ο καλύτερος ήταν το 2005 κόντρα στη Λίβερπουλ, τον οποίο και χάσαμε. Τα πάντα μπορούν να συμβούν. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι”.